Аграрний тиждень. Україна
» » Україна експортуватиме яловичину до Данії
» » Україна експортуватиме яловичину до Данії

Україна експортуватиме яловичину до Данії


19 квітня 2016 року, між центральними державними ветеринарними органами обох країн підписано ветеринарний сертифікат на експорт української яловичини до Данії.
Про це повідомляє прес-служба Мінагрополітики.
Документ підписаний під час зустрічі Прем’єр-міністра України Володимира Гройсмана та Прем’єр-міністра Королівства Данія Ларсом Льокке Расмуссеном у рамках його офіційного візиту в Україну.
Міністр аграрної політики та продовольства України Тарас Кутовий, який брав участь в церемонії підписання документу, високо оцінив рівень співробітництва між країнами.
«Сільськогосподарський сектор є одним з найбільш привабливих для світових інвесторів. Зараз Україна — серед лідерів в експорті аграрної продукції. Але наша мета — збільшення обсягів експорту продукції з доданою вартістю. Я впевнений, що українська продукція буде цікавою для споживачів цієї країни, і ми поступово розширюватимемо свій експортний потенціал та асортимент на датському ринку. Нарощення виробництва продукції з доданою вартістю — це стимул для розвитку сільських територій та фермерства. Нові виробничі потужності це нові робочі місця, розвиток інфраструктури та надходження до бюджетів» — додав міністр.
//agravery.com/uk/posts/show/dania-kupuvatime-ukrainsku-alovicinu





Схожі новини
  • «Виробники органічної сої, хлібобулочних виробів, меду та горіхів України мають перспективи експорту в Норвегію» — Владислава Рутицька
  • Ярослав Гадзало: "Сьогодні для України важливо подумати про розвиток регіонів"
  • Україна представить свою аграрну продукцію на одній із найбільших виставок у світі
  • За 8 місяців частка АПК у загальному експорті України становила 25%
  • Республіка Корея збільшить інвестування у сільське господарство України

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.