Аналіз та прогнози м’ясного ринку від ФАО/ЄБРР
07 June, Розділ Новини, переглядів 1 675
Експерти ФАО/ЄБРР постійно працюють над аналізом ринкових показників. Ділимося з вами останньою аналітикою м'ясного ринку.
1. Баланси попиту та пропозиції м’яса, жиру і субпродуктів
– Баланс попиту і пропозиції всього м’яса (тис. т., забійна вага):
– Баланс попиту і пропозиції яловичини (тис. т., забійна вага):
– Баланс попиту і пропозиції свинини (тис. т., забійна вага):
– Баланс попиту і пропозиції птиці (тис. т.):
– Баланс попиту і пропозиції субпродуктів та жиру (тис. т.):
* Розрахунки обсягів без Криму та частини Донецької та Луганської областей
** Поставки у Крим додані до обсягів експорту.
Схожі новини
Виставки «Зернові технології 2015», «Agro Animal Show 2015» та «Фрукти. Овочі. Логістика 2015» фотозвіт№4 (259)№2 (257)№42 (254)Молока стало меньше