Аграрний тиждень. Україна
» » Японія зацікавилась українським медом
» » Японія зацікавилась українським медом

Японія зацікавилась українським медом


Японія зацікавлена в розширенні співробітництва з Україною в агропромисловій сфері, і, насамперед, у збільшенні поставок харчової сої та початку імпорту меду.
Про це повідомила заступник міністра аграрної політики та продовольства з питань євроінтеграції Владислава Рутицька, пишуть «Українські Новини».
«Японці також висловили зацікавленість у нашому меді, особливо в акацієвому. Їхні вимоги схожі з європейськими — мед повинен бути високої якості й, головне, не містити антибіотиків», — сказала заступник міністра.
Вона зазначила, що сторони також розглядають питання торгівлі й погоджують поставки продукції птахівництва з України в Японію.
Рутицька підкреслила, що в 2015 році експорт у Японію сільгосппродукції з України значно зріс, і завдання міністерства сьогодні — максимально допомогти українським виробникам потрапити на цей ринок і втримати на ньому свої позиції.
Нагадаємо, раніше Японія виділила Україні 300 млн доларів кредиту на проведення реформ.
//agravery.com/uk/posts/show/aponia-zacikavlena-v-importi-medu-z-ukraini





Схожі новини
  • Мінагропрод хоче відправити фрукти і ягоди на експорт в Китай
  • Агроекспорт до Японії зріс вдвічі
  • «Виробники органічної сої, хлібобулочних виробів, меду та горіхів України мають перспективи експорту в Норвегію» — Владислава Рутицька
  • За три місяці Україна експортувала сільгосппродукції на 1 млрд доларів, - Владислава Рутицька
  • Українські виробники вичерпали чотири квоти

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.