Аграрний тиждень. Україна
» » Україна скоротила переробку винограду на виноматеріал до 417,7 тис. тонн
» » Україна скоротила переробку винограду на виноматеріал до 417,7 тис. тонн

    Україна скоротила переробку винограду на виноматеріал до 417,7 тис. тонн


    В Україні у 2010 році обсяги переробки підприємствами винограду на виноматеріали становили 417,7 тис. тонн, що на 3,5 тис. тонн, або на 0,8% менше, ніж у 2009 р.

    Про це УНІАН повідомили в Державному комітеті статистики України.

    Зазначається, що виноматеріалів вироблено 30,7 млн. дал (на 0,4 млн. дал., або на 1,4% менше).

    У 2010 році збільшили переробку винограду підприємства Миколаївської (на 45,5 тис. тонн, або у 2,2 рази) та Закарпатської (на 3,1 тис. тонн, або на 66%) областей. Удвічі зменшилися обсяги переробки винограду в Херсонській області.

    На підприємства Одещини припадало 46% загального обсягу переробленого винограду, Автономної Республіки Крим – 22%, Миколаївської області – майже 20%.

    Лише 22% від загального обсягу переробленого винограду становила власна сировина (у 2009 р. – 24%). Найменше використовували власний виноград підприємства Миколаївської (5,6%) та Закарпатської (8,3%) областей.

    Униан





    Схожі новини
  • Зберігання винограду
  • Чаклуємо біля винограду
  • 16,6 тонн урожаю зібрали на севастопольських виноградниках
  • Втрати урожаю винограду не перевищать 10-15%
  • На Тернопільщині запаси зерна зменшилися на 25%

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.

Україна скоротила переробку винограду на виноматеріал до 417,7 тис. тонн


В Україні у 2010 році обсяги переробки підприємствами винограду на виноматеріали становили 417,7 тис. тонн, що на 3,5 тис. тонн, або на 0,8% менше, ніж у 2009 р.

Про це УНІАН повідомили в Державному комітеті статистики України.

Зазначається, що виноматеріалів вироблено 30,7 млн. дал (на 0,4 млн. дал., або на 1,4% менше).

У 2010 році збільшили переробку винограду підприємства Миколаївської (на 45,5 тис. тонн, або у 2,2 рази) та Закарпатської (на 3,1 тис. тонн, або на 66%) областей. Удвічі зменшилися обсяги переробки винограду в Херсонській області.

На підприємства Одещини припадало 46% загального обсягу переробленого винограду, Автономної Республіки Крим – 22%, Миколаївської області – майже 20%.

Лише 22% від загального обсягу переробленого винограду становила власна сировина (у 2009 р. – 24%). Найменше використовували власний виноград підприємства Миколаївської (5,6%) та Закарпатської (8,3%) областей.

Униан





Схожі новини
  • Зберігання винограду
  • Чаклуємо біля винограду
  • 16,6 тонн урожаю зібрали на севастопольських виноградниках
  • Втрати урожаю винограду не перевищать 10-15%
  • На Тернопільщині запаси зерна зменшилися на 25%

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.