Аграрний тиждень. Україна
АТУ»Новини»Україна скоротила переробку винограду на виноматеріал до 417,7 тис. тонн
АТУ»Новини»Україна скоротила переробку винограду на виноматеріал до 417,7 тис. тонн

    Україна скоротила переробку винограду на виноматеріал до 417,7 тис. тонн


    В Україні у 2010 році обсяги переробки підприємствами винограду на виноматеріали становили 417,7 тис. тонн, що на 3,5 тис. тонн, або на 0,8% менше, ніж у 2009 р.

    Про це УНІАН повідомили в Державному комітеті статистики України.

    Зазначається, що виноматеріалів вироблено 30,7 млн. дал (на 0,4 млн. дал., або на 1,4% менше).

    У 2010 році збільшили переробку винограду підприємства Миколаївської (на 45,5 тис. тонн, або у 2,2 рази) та Закарпатської (на 3,1 тис. тонн, або на 66%) областей. Удвічі зменшилися обсяги переробки винограду в Херсонській області.

    На підприємства Одещини припадало 46% загального обсягу переробленого винограду, Автономної Республіки Крим – 22%, Миколаївської області – майже 20%.

    Лише 22% від загального обсягу переробленого винограду становила власна сировина (у 2009 р. – 24%). Найменше використовували власний виноград підприємства Миколаївської (5,6%) та Закарпатської (8,3%) областей.

    Униан





    Схожі новини
  • Втрати урожаю винограду не перевищать 10-15%
  • 16,6 тонн урожаю зібрали на севастопольських виноградниках
  • Зберігання винограду
  • Чаклуємо біля винограду
  • На Тернопільщині запаси зерна зменшилися на 25%

  • Додати комментар
    Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.

Україна скоротила переробку винограду на виноматеріал до 417,7 тис. тонн

17 січень, Розділ Новини, переглядів 4 225

В Україні у 2010 році обсяги переробки підприємствами винограду на виноматеріали становили 417,7 тис. тонн, що на 3,5 тис. тонн, або на 0,8% менше, ніж у 2009 р.

Про це УНІАН повідомили в Державному комітеті статистики України.

Зазначається, що виноматеріалів вироблено 30,7 млн. дал (на 0,4 млн. дал., або на 1,4% менше).

У 2010 році збільшили переробку винограду підприємства Миколаївської (на 45,5 тис. тонн, або у 2,2 рази) та Закарпатської (на 3,1 тис. тонн, або на 66%) областей. Удвічі зменшилися обсяги переробки винограду в Херсонській області.

На підприємства Одещини припадало 46% загального обсягу переробленого винограду, Автономної Республіки Крим – 22%, Миколаївської області – майже 20%.

Лише 22% від загального обсягу переробленого винограду становила власна сировина (у 2009 р. – 24%). Найменше використовували власний виноград підприємства Миколаївської (5,6%) та Закарпатської (8,3%) областей.

Униан





Схожі новини
  • Втрати урожаю винограду не перевищать 10-15%
  • 16,6 тонн урожаю зібрали на севастопольських виноградниках
  • Зберігання винограду
  • Чаклуємо біля винограду
  • На Тернопільщині запаси зерна зменшилися на 25%

  • Додати комментар
    Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.