Аграрний тиждень. Україна
» » Саудівська Аравія розраховує на українську курятину
» » Саудівська Аравія розраховує на українську курятину

Саудівська Аравія розраховує на українську курятину


Саудівська Аравія зацікавлена у відновленні та збільшенні експорту української курятини. Про це заявив Надзвичайний і Повноважний Посол Королівства Саудівської Аравії в Україні Джудія Алхазал під час зустрічі з міністром аграрної політики та продовольства України Тарасом Кутовим. Про це повідомляє прес-служба Міністерства агрополітики.
Посол підкреслив, що інвестування в аграрний сектор економіки України та система приватизації є важливим напрямком для співпраці двох країн.
«Саудівські партнери можуть зацікавитися інвестиціями в український агропромисловий сектор. Перспективними напрямками є виробництво продукції з доданою вартістю, розвиток малого та середнього бізнесу, а також приватизація», ‒ зазначив Тарас Кутовий.
Також міністр додав, що готується список підприємств підвідомчих міністерству, які належать до приватизації та мають бути цікаві для іноземного інвестування.





Схожі новини
  • Угорщина зацікавлена розвивати виноробство в Україні
  • Саудівська Аравія зацікавлена в українській курятині
  • Україна і Саудівська Аравія поглиблюють співпрацю
  • Україна планує збільшити постачання сільгосппродукції та продовольства до Саудівської Аравії
  • Микола Присяжнюк: «Постачання ячменю до Саудівської Аравії надасть аграрному сектору України 1,5 млрд. доларів щороку»

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.