Аграрний тиждень. Україна
» » «Бердянські жниварки» збільшили чистий прибуток у 2,5 рази
» » «Бердянські жниварки» збільшили чистий прибуток у 2,5 рази

«Бердянські жниварки» збільшили чистий прибуток у 2,5 рази


Виробник сільськогосподарської техніки ‒ ПАТ «Бердянські жниварки» у січні-червні 2016 року отримав чистий прибуток у розмірі 14,7 млн грн., що у 2,5 рази більше, ніж у першому півріччі 2015 року.
Згідно з квартальною фінансовою звітністю підприємства в системі розкриття інформації Нацкомісії з цінних паперів та фондового ринку (НКЦПФР), чистий дохід від реалізації продукції компанії склав 92,6 млн грн. ‒ у 2,2 рази більше.
За підсумками І півріччя поточного року підприємство збільшило валовий прибуток на 83,5% ‒ до 29,8 млн грн., а від операційної діяльності отримало 21,3 млн грн. прибутку проти 10,7 млн грн. торік.
Таким чином, з урахуванням раніше оприлюднених показників діяльності компанії в І кварталі поточного року, у ІІ кварталі вона збільшила чистий дохід на 75,5% порівняно з аналогічним періодом минулого року ‒ до 57,3 млн грн., а чистий прибуток зріс на 91% ‒ до 18 млн грн.





Схожі новини
  • Прибуток ПАТ «Аграрний фонд» за перший квартал склав близько 610 млн грн
  • Молочна компанія "Галичина" скоротила прибуток
  • «Украгролізинг» у І кварталі наростив збиток у 7,4 разу
  • Одеський коньячний завод у 2012 році збільшив чистий прибуток у 4,4 разу
  • Річний прибуток “Пирятинського сирзаводу” зріс у 10 разів

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.