Аграрний тиждень. Україна
» » На селі планують збільшити кількість робочих місць до 1 млн – Мінагрополітики
» » На селі планують збільшити кількість робочих місць до 1 млн – Мінагрополітики

На селі планують збільшити кількість робочих місць до 1 млн – Мінагрополітики


У Міністерстві агрополітики очікують на збільшення кількості робочих місць на селі до 1 млн. Такі плани озвучила заступник міністра аграрної політики та продовольства Олена Ковальова.
За її словами, це стане можливим при впровадженні розробленої Міністерством разом з іншими центральними органами виконавчої влади Концепції розвитку сільських територій та плану заходів з її реалізації.
Олена Ковальова також повідомила, що Мінагрополітики разом з Мінрегіоном працює над тим, аби навчити сільські громади та місцеві органи влади залучати кошти Державного фонду регіонального розвитку.
«Зокрема, проведено низку навчально-практичних семінарів у Івано-Франківській, Миколаївській, Одеській, Херсонській, Волинській та Полтавській областях, – розповіла вона. – Під час них представників місцевого самоврядування та безпосередньо суб’єктів господарювання було ознайомлено з вимогами та умовами написання інвестиційно проектних пропозицій».

AgroTimes





Схожі новини
  • Гармонізувати вітчизняне законодавство з європейським щодо виробництва спирту
  • 72% фермерських господарств мають менше 100 га землі
  • Уряд схвалив Концепцію розвитку сільських територій
  • Уряд готує концепцію розвитку сільських територій до 2025 року
  • Мінагрополітики розробило проект Концепції розвитку сільських територій

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.