На Тернопільщині вироблятимуть власні продукти з сої, передає Depo.Хмельницький з посиланням на Новини Тернопільщини.
На нещодавно відкритому заводі з переробки сої вироблятимуть соєвий жмих та нерафіновану олію.
На підприємстві перероблятимуть 35 тисяч тонн сої на рік.
"Нерафіновану соєву олію "викинуть" на внутрішній іта зарубіжний ринки. Із загальної кількості виробленої на заводі макухи 20% залишатиметься для власних потреб компанії "Агропродсервіс", решта – для реалізації споживачам", - йдеться в повідомленні.
//khm.depo.ua/ukr/ternovpol/vlasni-soevi-produkti-vipuskatime-ternopilshchina-04102016142400
Забезпечення безперебійної роботи сільськогосподарської техніки безпосередньо залежить від своєчасного та якісного
Докладніше