Агрокомпанія AgroGeneration, яка в цьому році стала офіціальним партнером міжнародного форуму AGRO PORT 2016, підготувала особливий сюрприз для учасників форуму. Під час кулінарного шоу, два всесвітньо відомих повари приготують цілого барана на рожні. Готувати будуть призер міжнародних кулінарних конкурсів український шеф – повар Олександр Убірайлов і легендарний чеський шеф – повар у третьому поколінні Радек Конечни. Професіоналізм останнього визнано у світі. Його фішка – блюда на великому грилі, який спеціально для Радека привезли з Германії. На такому грилі готують м’ясо під час фестивалю "Oktoberfest" в Мюнхені.
Саме ж ягня вирощено виключно на екологічно чистих кормах, які виросли на ланах агрофірм «Подолівська» і «Барвінківська», що входять до складу агрокомпанії AgroGeneration. Кулінари не поспішають розкривати усі секрети рецепту – про них зможуть дізнатися лише відвідувачі AGRO PORT 2016.