Аграрний тиждень. Україна
» » Ягнят від AgroGeneration приготують для відвідувачів AGRO PORT 2016
» » Ягнят від AgroGeneration приготують для відвідувачів AGRO PORT 2016

    Ягнят від AgroGeneration приготують для відвідувачів AGRO PORT 2016


    Агрокомпанія AgroGeneration, яка в цьому році стала офіціальним партнером міжнародного форуму AGRO PORT 2016, підготувала особливий сюрприз для учасників форуму. Під час кулінарного шоу, два всесвітньо відомих повари приготують цілого барана на рожні. Готувати будуть призер міжнародних кулінарних конкурсів український шеф – повар Олександр Убірайлов і легендарний чеський шеф – повар у третьому поколінні Радек Конечни. Професіоналізм останнього визнано у світі. Його фішка – блюда на великому грилі, який спеціально для Радека привезли з Германії. На такому грилі готують м’ясо під час фестивалю "Oktoberfest" в Мюнхені.
    Саме ж ягня вирощено виключно на екологічно чистих кормах, які виросли на ланах агрофірм «Подолівська» і «Барвінківська», що входять до складу агрокомпанії AgroGeneration. Кулінари не поспішають розкривати усі секрети рецепту – про них зможуть дізнатися лише відвідувачі AGRO PORT 2016.





    Схожі новини
  • Українське борошно презентовано в Африці
  • Суттєво зменшено борг та посилено капітал
  • Круглий стіл на тему: «Що загрожує аграрному сезону 2016 року?»
  • Мінагропрод хоче зберегти податкові пільги для аграріїв до 2016 року
  • KSG Agro привлек кредит компании Deer Credit для покупки сельхозтехники

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.

Ягнят від AgroGeneration приготують для відвідувачів AGRO PORT 2016


Агрокомпанія AgroGeneration, яка в цьому році стала офіціальним партнером міжнародного форуму AGRO PORT 2016, підготувала особливий сюрприз для учасників форуму. Під час кулінарного шоу, два всесвітньо відомих повари приготують цілого барана на рожні. Готувати будуть призер міжнародних кулінарних конкурсів український шеф – повар Олександр Убірайлов і легендарний чеський шеф – повар у третьому поколінні Радек Конечни. Професіоналізм останнього визнано у світі. Його фішка – блюда на великому грилі, який спеціально для Радека привезли з Германії. На такому грилі готують м’ясо під час фестивалю "Oktoberfest" в Мюнхені.
Саме ж ягня вирощено виключно на екологічно чистих кормах, які виросли на ланах агрофірм «Подолівська» і «Барвінківська», що входять до складу агрокомпанії AgroGeneration. Кулінари не поспішають розкривати усі секрети рецепту – про них зможуть дізнатися лише відвідувачі AGRO PORT 2016.





Схожі новини
  • Українське борошно презентовано в Африці
  • Суттєво зменшено борг та посилено капітал
  • Круглий стіл на тему: «Що загрожує аграрному сезону 2016 року?»
  • Мінагропрод хоче зберегти податкові пільги для аграріїв до 2016 року
  • KSG Agro привлек кредит компании Deer Credit для покупки сельхозтехники

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.