Аграрний тиждень. Україна
» » АНДРІЯ ГОРДІЙЧУКА НАГОРОДЖЕНО ОРДЕНОМ ЯРОСЛАВА МУДРОГО
» » АНДРІЯ ГОРДІЙЧУКА НАГОРОДЖЕНО ОРДЕНОМ ЯРОСЛАВА МУДРОГО

АНДРІЯ ГОРДІЙЧУКА НАГОРОДЖЕНО ОРДЕНОМ ЯРОСЛАВА МУДРОГО


14 жовтня, у День святої Покрови Пречистої Богородиці, Андрій Гордійчук, голова правління корпорації «Сварог Вест Груп», був нагороджений орденом святого благовірного князя Київського Ярослава Мудрого. Відзнаку вручив єпископ Української Православної Церкви, Конотопський і Глухівський Преосвященніший Владика Роман під час святкової Божественної Літургії у Вознесенському кафедральному соборі, що у м. Конотоп (Сумщина).

Загальноцерковну нагороду Української Православної Церкви «Орден святого благовірного князя Київського Ярослава Мудрого» встановлено для відзначення заслуг і досягнень в місіонерській, благодійній, соціальній, просвітницькій, науковій та адміністративній діяльності. Вручається клірикам та мирянам за заслуги перед Українською Православною Церквою.
//svarog-agro.com/uk/newsroom/news/novostj/andrija-gordijchuka-nagorodzheno-ordenom-svjatogo-blagovirnogo-knjazja-kiivsjkogo-jaroslava-mudrogo





Схожі новини
  • Перший в Україні Міжнародний День поля "Європейська соя"
  • Інновації для лідерів
  • Леонід Козаченко став офіцером французького ордену
  • У Житомирі освятять відбудовану за підтримки Миколи Присяжнюка Хрестовоздвиженську церкв
  • Призначено першого заступника Голови Держсільгоспінспекції України

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.