Аграрний тиждень. Україна
» » У Раді буде Аграрний день
» » У Раді буде Аграрний день

У Раді буде Аграрний день


У Верховній Раді України на пленарному тижні з 6 по 9 грудня відбудеться Аграрний день, в ході якого буде розглянуто ряд важливих законопроектів, що регулюють галузь, повідомляє UBR.

Як повідомили в Парламентському комітеті з питань аграрної політики та земельних відносин, планується розглянути наступні законопроекти:

— №4355 «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо розширення повноважень органів місцевого самоврядування з управління земельними ресурсами та посилення державного контролю за використанням і охороною земель»;

— №5363 «Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо удосконалення системи оподаткування у сфері земельних відносин і сільського господарства та зниження ставки податку на додану вартість для деяких видів сільськогосподарської продукції».

Крім того, спільно з Кабміном готується законопроект про підтримку агросектору, який повинен компенсувати відсутність спецрежиму для тваринництва.





Схожі новини
  • Аграрний комітет підтримав законо про збереження спецрежиму ПДВ для тваринництва
  • ВАР: спецрежиму для тваринників бути?
  • Аграрії просять прийняття першочегових законів
  • Законопроекти, погоджені з бізнесом, мають бути прийняті найближчим часом – заступник міністра
  • Набув чинності закон про діяльність Мінагропроду і Мінсоцполітики у зв'язку з адмінреформою

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.