Аграрний тиждень. Україна
» » На Житомирщині виготовлено 81,2 тис. тонн цукру
» » На Житомирщині виготовлено 81,2 тис. тонн цукру

На Житомирщині виготовлено 81,2 тис. тонн цукру


10 грудня в Житомирській області завершився сезон цукроваріння. Цукрові буряки в регіоні переробляли два підприємства: ПАТ «Червонський цукровик» і ТОВ «Сігнет-центр».

Про це повідомили в управлінні агропромислового розвитку Житомирської облдержадміністрації.

За оперативною інформацією, на заводи області у 2016 році надійшло на переробку 478 тис. тонн цукрових буряків, що на 76 тис. тонн більше, як у 2015 році.

Із загальних обсягів цукросировини вироблено 81,2 тис. тонн цукру, що на 18,5 тис. тонн, (30%) більше попереднього року.
//www.agrotimes.net/rastenievodstvo/-na-zhitomirshchini-zavershivsya-sezon-cukrovarinnya-





Схожі новини
  • Сезон цукроваріння закінчився
  • Українські цукрові заводи виробили майже 625 тисяч тонн цукру
  • В Україні вже вироблено 462 тис тонн цукру
  • В Україні вироблено цукру на 8,8% менше, ніж торік
  • На Тернопільщині вироблено 59 тис. тонн цукру

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.