Аграрний тиждень. Україна
» » Полтавські сімейні ферми отримають 28 млн грн
» » Полтавські сімейні ферми отримають 28 млн грн

Полтавські сімейні ферми отримають 28 млн грн


Полтавська ОДА планує відшкодування витрат сімейним фермам, ОСГ та СФГ з вирощування ВРХ, кіз, овець, хутрових тварин. Про це повідомив заступник голови Полтавської ОДА Роман Товстий.

Також відшкодування планується тим, що пов’язані із селекційно-племінною роботою, ветеринарним обслуговуванням та придбанням обладнання. Відшкодовуватимуть кошти СФГ й на реконструкцію тваринницьких ферм.

Попередні підрахунки Полтавської ОДА показують, що на ці потреби підуть 28,5 млн грн, з обласного бюджету — 14,6 млн грн, а з місцевих — 13,8 млн грн.

«Особисті селянські господарства та сімейні ферми також потребують підтримки у створенні умов для виробництва, збуту с/г продукції та забезпеченні її якості. Тому на сьогодні актуальним є надання підтримки домогосподарствам, що прагнуть покращити якість продукції та модернізувати власне виробництво, і для яких таке виробництво є єдиним джерелом існування», — сказано у повідомленні.





Схожі новини
  • На Полтавщині планують підтримати сімейні ферми на 28 млн грн
  • 230 тис. грн розподілять між 9 сільгосппідприємствами
  • На Полтавщині відкрили дві сімейні ферми
  • У 2012 році держава спрямувала близько 700 мільйонів гривень на програми в галузі тваринництва
  • У 2013 році держава виділить 650 мільйонів гривень на розвиток тваринництва

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.