Аграрний тиждень. Україна
» » Президент Зернової Асоціації працюватиме у "Нібулоні"
» » Президент Зернової Асоціації працюватиме у "Нібулоні"

Президент Зернової Асоціації працюватиме у "Нібулоні"


Президент Української Зернової Асоціації (УЗА) Володимир Клименко представлятиме інтереси компанії «НІБУЛОН» в Європейській Бізнес Асоціації (ЄБА). Про це повідомляє Latifundist.com.

Оскільки в ЄБА можуть перебувати тільки ті, хто входить в компанію, то Володимир Клименко з 3 січня займає в компанії «НІБУЛОН» посаду заступника генерального директора. При цьому він залишається на посаді президента УЗА. Однак на даний момент готуються перевибори в Асоціації.

"Ми абсолютно синхронно тут діємо, у нас повне взаєморозуміння з усіма компаніями. Зараз члени УЗА ведуть консультації, які кандидатури можуть бути висунуті на посаду президента асоціації. Вони закінчаться протягом кількох тижнів, і я «символічний ключ» УЗА передам новому презіденту¸ як це зробив свого часу для мене Микола Компанець, попередній глава асоціації», - сказав Володимир Клименко.

Він зазначив, що на новій посаді заступника гендиректора агрохолдингупрацюватиме над законодавчими питаннями, що стосуються зернового бізнесу. У тому числі має бути робота над написанням нового закону «Про внутрішній водний транспорт», що є одним із головних завдань компанії «НІБУЛОН» в найближчій перспективі.

«Я разом з командою фахівців уявляю «НІБУЛОН» в різних організаціях: Американській торговельній палаті, УЗА, ЄБА. Тільки що провів зустріч з міністром інфраструктури України Володимиром Омеляном. Попереду багато роботи, в якій я виступаю як GR-директор «НІБУЛОНа», - прокоментував Володимир Клименко.
//latifundist.com/novosti/34420-vladimir-klimenko-stal-zamestitelem-generalnogo-direktora-nibulon





Схожі новини
  • Рекакція бізнесу на Проект Закону про внесення змін до Податкового кодексу України щодо створення справедливих умов для реалізації сільгосппродукції та підтримки безпосередніх сільгосптоваровиробників (2527від 02.04.2015)
  • Трейдери можуть перевозити по Дніпру 7 млн т зернових - УЗА
  • Алекс Ліссітса призначений генеральним директором ІМК
  • Україна у 2013 році може зібрати близько 56 млн тонн зерна.
  • Меморандум про взаєморозуміння між Міністерством аграрної політики та продовольства України і суб’єктами господарювання – експортерами зерна

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.