Аграрний тиждень. Україна
» » Кабмін схвалив зміни до програми про питну воду
» » Кабмін схвалив зміни до програми про питну воду

Кабмін схвалив зміни до програми про питну воду


Кабінет Міністрів України схвалив законопроект «Про загальнодержавну програму «Питна вода України» на 2011-2020 рр., яким вносяться зміни до Закону України «Про загальнодержавну програму «Питна вода України» на 2006-2020 рр.».

Про це УНІАН повідомили у прес-службі віце-прем`єр-міністра – міністра регіонального розвитку, будівництва і житлово-комунального господарства Віктора ТИХОНОВА.

За його словами, підставою для внесення змін стала розробка низки нових технологій і обладнання і нове законодавство у даній сфері.

Програма передбачає впорядкування зон санітарної охорони джерел питного водопостачання на 2234 водозаборах, будівництво і реконструкцію 570 водозабірних споруд, введення в дію 23 тис. станцій доочищення питної води і пунктів її розливу, будівництво і реконструкцію 131 очисної споруди, розробку 1230 схем оптимізацію роботи систем централізованого водопостачання і водовідведення, оснащення 356 лабораторій контролю якості води.





Схожі новини
  • Питна вода для верховинців
  • Якість питної води контролюватимуть спеціальні регіональні лабораторії
  • Якість питної води контролюватимуть спеціальні регіональні лабораторії
  • На Дніпропетровщині модернізували водонасосну станцію - якісну воду отримуватимуть 62 тис. людей
  • ВР затвердила Загальнодержавну програму розвитку водного господарства

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.