Аграрний тиждень. Україна
» » Черкащина та Вінниччина лідери з виробництва м’яса
» » Черкащина та Вінниччина лідери з виробництва м’яса

Черкащина та Вінниччина лідери з виробництва м’яса


Черкащина збільшила виробництво у порівнянні з відповідним періодом минулого року на 111,5 %

Вінницька область опинилася на першому місці, а Черкаська — на другому в Україні за виробництвом м’яса (у живій вазі).

Про це повідомляє Держстат України.

Протягом січня цього року Черкащина виробила 37,8 тис. т м’яса у живій вазі. Більший показник тільки у Вінницькій області — 38,2 тис. т.

При цьому Черкащина збільшила виробництво у порівнянні з відповідним періодом минулого року на 111,5 %.

За цим показником — вона третя в Україні після Дніпропетровщини, яка збільшила виробництво на 117,2%, і Чернгівщини, яка наростила виробництво на 114%. Вінниччина збільшила виробництво тільки на 103,5 %.

Нагадаємо, Україна встановила новий антирекорд по поголів'ю свиней. Основною причиною такого стану галузі є стрімке поширення африканської чуми свиней.





Схожі новини
  • Україна в 2012 році збільшила виробництво тваринницької продукції
  • Україна збільшила виробництво всієї продукції тваринництва - Держстат
  • В Україні за 10 місяців виробництво м'яса зросло на 2,2%, молока - на 2,7%
  • «Оболонь» за перше півріччя збільшила виробництво пива на 10%
  • Сень: У січні поточного року виробництво молока в Україні зросло на 4% у порівнянні з відповідним періодом 2011 року

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.