Аграрний тиждень. Україна
» » Виробництво пива скоротилось до десятирічного мінімуму
» » Виробництво пива скоротилось до десятирічного мінімуму

    Виробництво пива скоротилось до десятирічного мінімуму


    Українські пивовари в січні 2017 року скоротили виробництво пива на 11,7% в порівнянні з січнем минулого року ― до 7,1 млн декалітрів, що є історичним мінімумом України за останні десять років.

    Про це згідно з даними галузевої компанії з виробництва пива, безалкогольних напоїв і мінеральних вод «Укрпиво» повідомляє UBR.

    «Згідно з експертною оцінкою "Укрпиво", виробництво пива в січні 2017 року скоротилося на 11,7% до аналогічного періоду минулого року ― до 7,1 млн дал. Тим самим січень 2017 року показав історичний мінімум в виробництві пива за останні десять років», ― йдеться в повідомленні.

    За даними компанії, обсяги виробництва солоду в січні поточного року зменшилися на 9,7% ― до 20,7 тис. тонн.

    Згідно з повідомленням, в несезонний період ― з листопада 2016 року по січень 2017 року ― вітчизняні пивовари виробили 31,7 млн дал пива проти 35,5 млн дал за аналогічний період минулого року.

    «Тим самим, падіння виробництва пива в несезонний період склало ті ж 11,7%. Іншими словами, порівняння виробництва пива в період, коли на попит практично не впливає температурний фактор, дає можливість більш точно оцінити взаємозв'язок економічної складової і перспектив пивоварного бізнесу», ― пояснили в компанії.





    Схожі новини
  • Пивовари знизили виробництво на 14%
  • Виробництво пива в січні скоротилося на 14%
  • «Укрпиво» прогнозує незначне зниження виробництва пива за підсумками року
  • Україна суттєво збільшила імпорт та експорт пива
  • «Оболонь» за перше півріччя збільшила виробництво пива на 10%

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.

Виробництво пива скоротилось до десятирічного мінімуму


Українські пивовари в січні 2017 року скоротили виробництво пива на 11,7% в порівнянні з січнем минулого року ― до 7,1 млн декалітрів, що є історичним мінімумом України за останні десять років.

Про це згідно з даними галузевої компанії з виробництва пива, безалкогольних напоїв і мінеральних вод «Укрпиво» повідомляє UBR.

«Згідно з експертною оцінкою "Укрпиво", виробництво пива в січні 2017 року скоротилося на 11,7% до аналогічного періоду минулого року ― до 7,1 млн дал. Тим самим січень 2017 року показав історичний мінімум в виробництві пива за останні десять років», ― йдеться в повідомленні.

За даними компанії, обсяги виробництва солоду в січні поточного року зменшилися на 9,7% ― до 20,7 тис. тонн.

Згідно з повідомленням, в несезонний період ― з листопада 2016 року по січень 2017 року ― вітчизняні пивовари виробили 31,7 млн дал пива проти 35,5 млн дал за аналогічний період минулого року.

«Тим самим, падіння виробництва пива в несезонний період склало ті ж 11,7%. Іншими словами, порівняння виробництва пива в період, коли на попит практично не впливає температурний фактор, дає можливість більш точно оцінити взаємозв'язок економічної складової і перспектив пивоварного бізнесу», ― пояснили в компанії.





Схожі новини
  • Пивовари знизили виробництво на 14%
  • Виробництво пива в січні скоротилося на 14%
  • «Укрпиво» прогнозує незначне зниження виробництва пива за підсумками року
  • Україна суттєво збільшила імпорт та експорт пива
  • «Оболонь» за перше півріччя збільшила виробництво пива на 10%

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.