Аграрний тиждень. Україна
» » Виробництво яловичини та свинини впаде до мінімуму
» » Виробництво яловичини та свинини впаде до мінімуму

Виробництво яловичини та свинини впаде до мінімуму


Очікувані обсяги виробництва яловичини (295 тис. т) і свинини (621 тис. т) в 2017 році будуть одними з найнижчих.

Про це заявив аналітик FAO, експерт сільськогосподарських ринків Андрій Панкратов.

За словам експерта, низька кількість поголів'я не зможе забезпечити зростання виробництва, а чисельність ВРХ станом на початок 2017 року становить 3,68 млн голів, свиней ― 6,69 млн голів.

Разом з тим, Панкратов додав, що виробництво м'яса птиці багато в чому залежить від експортних можливостей.

«У нашому прогнозі ми припустили, що експорт м'яса птиці залишиться незмінним або незначно зросте, відповідно, виробництво цього виду м'яса також дещо збільшиться ― до 1,17 млн т», ― зауважив експерт.

За його словами, загальний обсяг виробництва м'яса, в який входять також субпродукти і жир, знизиться приблизно на 1%.
//agravery.com/uk/posts/show/virobnictvo-alovicini-ta-svinini-vpade-do-minimumu-fao





Схожі новини
  • Поголів'я ВРХ критично зменшилось
  • Український ринок м’яса: баланс попиту і пропозиції буде дефіцитним
  • Поголів’я свиней в Україні скоротилось на 5,5%
  • Україна у січні-вересні скоротила експорт яловичини на 29%, свинини – у 20 разів
  • На відміну від птахівництва, тваринництво демонструє спад

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.