Аграрний тиждень. Україна
» » Пустити під зрошення
» » Пустити під зрошення

Пустити під зрошення


Як розповів директор ТОВ "Нетафім Україна" Сергій Савранський в інтерв'ю agravery.com, традиційно проекти зрошення сільгоспвиробники запускають під такі культури як овочеві, плодові та горіхові сади, виноградники, кукурудза. "Останнім часом активно поповнюємо портфоліо нетрадиційними для краплинного зрошення культурами, приміром такими як цукрові буряки та рис. Аграрії мають до цього неабиякий інтерес. Останні чотири сезони ми в Україні реалізуємо проекти на 4,5-5 тис. га на рік", - зазначає Сергій Савранський.
Вартість обладнання "Нетафім Україна", залежно від складності проекту, варіюється – від $1 до 5 тис. на гектар.
Компанія реалізовує чимало проектів у Київській, Харківській, Полтавській областях, а також у традиційних для зрошення регіонах – на півдні держави. "Нетафім Україна" працює із такими агрохолдингами як «Астарта-Київ», «МХП», а один із найбільших проектів в Україні – це 1,5 тис. га зрошувальних земель під кукурудзу реалізовано спільно із «KSG Agro».





Схожі новини
  • До Нового року Україна експортує до Китаю 2 млн тонн кукурудзи
  • Інвестиційний проект для відновлення зрошення на Півдні проходить обговорення
  • Уряд розробить інвестиційні проекти для відновлення зрошувальних систем
  • На Херсонщині планують збільшувати площі зрошувальних земель
  • Проектування створення багаторічних насаджень

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.