Аграрний тиждень. Україна
» » На Національному Дні Ферми презентують лінійку якісної техніки
» » На Національному Дні Ферми презентують лінійку якісної техніки

На Національному Дні Ферми презентують лінійку якісної техніки


У рамках Національного Дня Ферми компанія ″Агро-Темп″ представить якісну техніку: косарка Easy Cut 3210 Cri, валкоутворювач Swadro 620, кормозмішувач CERNIN, тюковий прес-підбирач BigPack 1290, трактори Zetor Proxima Plus 110 та Zetor Forterra 135. Про це повідомив директор ″Агро-Темп″ Сергій Легостаєв.

«″Агро-Темп″ вперше у цього року виступає партнером Національного Дня Ферми, адже розвивається у галузі тваринництва», - відзначив Сергій Легостаєв.

За його інформацією, компанія ″Агро-Темп″ - постачальник і сервісний оператор сільськогосподарської техніки. В Україні працюють з 2009 року, активно розвиваючи власну мережу представництв по всій країні.

Агро-Темп″ є офіційним дилером провідних виробників сільгосптехніки. Асортимент обладнання, яке поставляє компанія, охоплює практично всі види сільськогосподарських робіт на агропідприємствах. Машини і обладнання, що надає компанії ″Агро-Темп″ - це відомі в Європі і в усьому світі бренди.





Схожі новини
  • Демонстрація причепу BROCHARD
  • Посмотреть комбикормовый завод в работе
  • «АГ-БАГ-Україна» презентує розкидач органічних добрив
  • Агро-Темп пропонує якісний сервіс
  • Юрій Мельник відкриє роботу першого в Україні Міжнародного дня аграрного бізнесу

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.