Аграрний тиждень. Україна
» » Держрезерв покращить умови закупівлі та зберігання зерна
» » Держрезерв покращить умови закупівлі та зберігання зерна

Держрезерв покращить умови закупівлі та зберігання зерна


Держрезерв приділяє значну увагу вдосконаленню нормативно-правової бази. Про це, в ході апаратної наради повідомила Перший заступник Голови Держкомрезерву - голова комісії з проведення реорганізації Олена Тараненко, повідомляє прес-служба Державного агентства резерву...

Чиновниця акцентувала увагу на активній роботі щодо внесення змін до Закону України "Про державний бюджет України на 2011 рік", які Верховна Рада планує розглянути найближчим часом.

На думку Олени Тараненко, існує гостра необхідність збільшення обсягів фінансування на закупівлю товарно-матеріальних цінностей Держрезерву, перш за все, зерна. Держрезерв вже підготував відповідні обґрунтування потреби в коштах, які направлено до Міністерства фінансів України.

Також, за словами Олени Тараненко, депутати Верховної ради України врахували поправки, згідно з якими товарно-матеріальні цінності Держрезерву будуть закуповуватись через акредитовані товарні біржі, що зробить процедуру торгів простішою.

Український Бізнес Ресурс





Схожі новини
  • Держрезерв передав вісім елеваторів Аграрному фонду
  • Мінімуми зернових запасів держрезерву практично відновлені – Лелюк
  • Держрезерв: Дефіциту борошна не буде, хліб не подорожчає
  • Держрезерв прийняв на зберігання понад 1 млн. тонн зерна
  • Держрезерв продовжить переробку зерна в борошно для соціального хліба

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.