Аграрний тиждень. Україна
» » В Україні зростає інтенсивність виробництва свинини
» » В Україні зростає інтенсивність виробництва свинини

    В Україні зростає інтенсивність виробництва свинини


    Кількість поголів’я свиней — не єдиний критерій, за яким оцінюють ситуацію в галузі. Важливіший показник — обсяг виробництва свинини. На цьому наголосив у коментарі Артур Лоза, Президент Асоціації «Свинарі України».

    «Якщо чисельність поголів’я скоротилися на понад 10%, то із виробництвом м’яса ситуація краща. У цьому сегменті зниження незначне — близько 1-2%. А за підсумками року може виявитися, що і того менше. Такі показники свідчать про зростання інтенсивності виробництва».

    За словами очільника АСУ, у промисловому сегменті є «ядро» господарств, що утримують обсяги виробництва, які відповідають сучасним вимогам, світовим стандартам. За рахунок цього зростає ефективність виробництва свинини.

    «Оскільки галузь свинарства інерційна, результат дій, направлених на нарощування виробництва, свинопоголів'я ми відчуємо лише через рік», — зазначив пан Лоза. 

    Прес-служба Асоціації «Свинарі України»





    Схожі новини
  • Промислове виробництво свинини зменшилося на 1,6%
  • Ціна на свинину стрімко падає
  • 2016 буде складним для виробників свинини
  • Переформатування галузі свинарства
  • Україна зменшила імпорт свинини на 5,5%

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.

В Україні зростає інтенсивність виробництва свинини


Кількість поголів’я свиней — не єдиний критерій, за яким оцінюють ситуацію в галузі. Важливіший показник — обсяг виробництва свинини. На цьому наголосив у коментарі Артур Лоза, Президент Асоціації «Свинарі України».

«Якщо чисельність поголів’я скоротилися на понад 10%, то із виробництвом м’яса ситуація краща. У цьому сегменті зниження незначне — близько 1-2%. А за підсумками року може виявитися, що і того менше. Такі показники свідчать про зростання інтенсивності виробництва».

За словами очільника АСУ, у промисловому сегменті є «ядро» господарств, що утримують обсяги виробництва, які відповідають сучасним вимогам, світовим стандартам. За рахунок цього зростає ефективність виробництва свинини.

«Оскільки галузь свинарства інерційна, результат дій, направлених на нарощування виробництва, свинопоголів'я ми відчуємо лише через рік», — зазначив пан Лоза. 

Прес-служба Асоціації «Свинарі України»





Схожі новини
  • Промислове виробництво свинини зменшилося на 1,6%
  • Ціна на свинину стрімко падає
  • 2016 буде складним для виробників свинини
  • Переформатування галузі свинарства
  • Україна зменшила імпорт свинини на 5,5%

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.