Аграрний тиждень. Україна
» » Збільшення фінансування протиепізоотичних заходів - це подвійна відповідальність Держпродспоживслужби, - Володимир Лапа 3 Збільшення фінансування протиепізоотичних заходів - це подвійна відповідальність Держпродспоживслужби, - Володимир Лапа
» » Збільшення фінансування протиепізоотичних заходів - це подвійна відповідальність Держпродспоживслужби, - Володимир Лапа 3 Збільшення фінансування протиепізоотичних заходів - це подвійна відповідальність Держпродспоживслужби, - Володимир Лапа

Збільшення фінансування протиепізоотичних заходів - це подвійна відповідальність Держпродспоживслужби, - Володимир Лапа 3 Збільшення фінансування протиепізоотичних заходів - це подвійна відповідальність Держпродспоживслужби, - Володимир Лапа


У поточному році фінансування протиепізоотичних заходів було суттєво збільшене. На ці потреби у Державному бюджеті на 2018 рік передбачено 687 млн грн, - наголосив Голова Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів Володимир Лапа під час колегії щодо підсумків роботи Держпродспоживслужби за 2017 рік та завдань на 2018 рік.

«Це вперше за всю історію незалежної України, коли запит Держпродспоживслужби щодо фінансування протиепізоотичних заходів був повністю задоволений. Але для нас це – подвійна відповідальність. Уряд зробив все для того, аби створити належні умови для роботи Служби. Тепер наше завдання - виправдати сподівання», - наголосив Володимир Лапа.

Він зазначив, що грамотне використання коштів – на відповідальності керівників центрального апарату та всіх територіальних органів.

Крім того, Голова Держпродспоживслужби особливу увагу звернув на боротьбу з корупцією в системі Держпродспоживслужби. За його словами, ситуація на місцях свідчить про те, що цю роботу потрібно суттєво підсилити.

«Ми повинні посилити роботу у співпраці з центральним апаратом Держпродспоживслужби, правоохоронними органами, органами місцевого самоврядування. Це імідж служби та держави і це вимоги законодавства», - заявив Володимир Лапа.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

//www.consumer.gov.ua





Схожі новини
  • Регіони забезпечені препаратами для здійснення планових протиепізоотичних заходів Регіони забезпечені препаратами для здійснення планових протиепізоотичних заходів
  • Держпродспоживслужба сподівається на додаткове фінансування протиепізоотичних заходів
  • Володимир Лапа підписуватиме документи Держсанепідслужби
  • Фінансування Держпродспоживслужби затверджено
  • 8 областей зареєстрували територіальні органи Держпродспоживслужби

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.