На ПАТ «Гнідавський цукровий завод» розпочалася підготовка до сезону 2018 року.
Про це повідомив заступник директора Олександр Нікішин, передає прес-служба компанії.
До питання підготовки тут відносяться доволі серйозно, адже хороше планування роботи і подальша модернізація виробництва — запорука успіху підприємства восени.
Вже сьогодні на заводі активно співпрацюють з сільгосппідприємствами-партнерами та намагаються визначитись із кількістю посівних площ цукрового буряка.
«У сезоні 2018 року ми виходимо на рівень 10-10,5 тис. га посіву цукрового буряка. Сьогодні ще є невизначеність певних господарств, тому й такий розбіг у площах. Звичайно, що на все це впливає і ціна цукру, а також складових, які потрібно вкладати в отримання хорошого врожаю», — запевняє Олександр Нікішин.
На підприємстві кажуть, що говорити про врожаї поки що зарано, адже на врожайність «солодкого кореню» впливає дуже багато чинників, зокрема й належні погодні умови. Однак на Гнідавському цукровому заводі переконують, що готові переробити стільки сировини, скільки буде потрібно, і не залишать сільгоспвиробників «сам на сам» зі своїми проблемами.
//ukrsugar.com