Аграрний тиждень. Україна
» » Турецька компанія шукає українських експортерів ВРХ та м’яса яловичини
» » Турецька компанія шукає українських експортерів ВРХ та м’яса яловичини

    Турецька компанія шукає українських експортерів ВРХ та м’яса яловичини



    Асоціація тваринників України вже тривалий час проводить системну роботу щодо відкриття ринку Туреччини для українських виробників тваринницької продукції.  Для експортерів ВРХ цей напрямок є стратегічно важливим та економічно вигідним насамперед з точки зору географічної близькості. До того ж Туреччина є однією із лідерських країн по споживанню та експорту яловичини.

    Українська сторона в особі Асоціації тваринників зуміла переконати потенційних турецьких партнерів у відкритті ринку експорту живої ВРХ та яловичини.

    Голова АТУ Ірина Паламар разом із Першим заступником Держпродспоживслужби Олександром Жуком провела переговори з представниками Офісу торгового радника посольства Туреччини в Україні щодо високої зацікавленості українського бізнесу в експорті ВРХ живою вагою та м’яса яловичини. Асоціацією було підготовлено і представлено повний аналітичний матеріал по Україні. Ця інформація була передана турецьким посольством повноважним компетентним органам турецької сторони та отримала зворотню позитивну реакцію – готовності так само турецького бізнесу імпортувати з України живець ВРХ та м’ясо.

    У продовження предметного розвитку україно-турецьких бізнес-відносин в сфері ВРХ та яловичини до України прибула одна з ключових турецьких компаній, яка буде основним потенційним покупцем в України ВРХ та м’ясної продукції. Ця ж турецька компанія стала членом Асоціації тваринників України і приєдналася до команди її українських тваринницьких підприємств, з якими готова співпрацювати.

    На сьогодні Голова Асоціації тваринників Ірина Паламар неодноразово прийняла в стінах Асоціації тваринників України представників турецької компанії, більше познайомила з внутрішнім ринком та напрямами діяльності Асоціації.

    Також турецька делегація разом із Асоціацією тваринників відвідала вже низку українських підприємств, які займаються вирощуванням ВРХ та виробництвом м’яса і  м’ясної продукції. Там вони провели огляд підприємств та виробництва, перевірили його відповідність санітарно-епідеміологічним вимогам, за умови дотримання яких питання співпраці буде втілено. У відповідь турецька сторона залишилася задоволеною побаченим та була висловлена готовність, передусім, до експорту продукції яловичини.

    Представники турецького бізнесу самостійно переконалися в тому, що в Україні є з ким працювати, і зараз за сприяння Асоціації тваринників України підбирають потенційних партнерів - українські господарства, в яких будуть купувати тваринницьку продукцію.

    Обидві країни наразі продовжують переговори щодо організації поставок української продукції тваринництва на турецький ринок. Вже проведено їх чималу кількість.

    Станом на зараз переговорний процес вже увінчався тим, що турецька влада офіційно підтвердила Україні, що має готовність до  відкриття свого ринку для експорту живої ВРХ та м’яса.  До Держпродспоживслужби України надійшов дуже розгорнутий лист-опитувальник з Туреччини, в якому українська сторона повинна надати детальний звіт щодо законодавства, ветеринарії, структури компетентних органів і т.д.

    Інформацію щодо листа-опитувальника та інші подробиці подальшої співпраці в українсько-турецьких відносинах читайте в наших наступних новинах.

     

    Ассоціація тваринників України





    Схожі новини
  • В’єтнам хоче купувати українську свинину
  • Іранський бізнес зацікавлений в інвестуванні в тваринництво
  • В українських виробників яловичини з’явиться потужний імпортер
  • Меморандум про співробітництво в сфері експорту
  • Президент Асоціації тваринників України Ірина Паламар призначена радником міністра АПК

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.

Турецька компанія шукає українських експортерів ВРХ та м’яса яловичини



Асоціація тваринників України вже тривалий час проводить системну роботу щодо відкриття ринку Туреччини для українських виробників тваринницької продукції.  Для експортерів ВРХ цей напрямок є стратегічно важливим та економічно вигідним насамперед з точки зору географічної близькості. До того ж Туреччина є однією із лідерських країн по споживанню та експорту яловичини.

Українська сторона в особі Асоціації тваринників зуміла переконати потенційних турецьких партнерів у відкритті ринку експорту живої ВРХ та яловичини.

Голова АТУ Ірина Паламар разом із Першим заступником Держпродспоживслужби Олександром Жуком провела переговори з представниками Офісу торгового радника посольства Туреччини в Україні щодо високої зацікавленості українського бізнесу в експорті ВРХ живою вагою та м’яса яловичини. Асоціацією було підготовлено і представлено повний аналітичний матеріал по Україні. Ця інформація була передана турецьким посольством повноважним компетентним органам турецької сторони та отримала зворотню позитивну реакцію – готовності так само турецького бізнесу імпортувати з України живець ВРХ та м’ясо.

У продовження предметного розвитку україно-турецьких бізнес-відносин в сфері ВРХ та яловичини до України прибула одна з ключових турецьких компаній, яка буде основним потенційним покупцем в України ВРХ та м’ясної продукції. Ця ж турецька компанія стала членом Асоціації тваринників України і приєдналася до команди її українських тваринницьких підприємств, з якими готова співпрацювати.

На сьогодні Голова Асоціації тваринників Ірина Паламар неодноразово прийняла в стінах Асоціації тваринників України представників турецької компанії, більше познайомила з внутрішнім ринком та напрямами діяльності Асоціації.

Також турецька делегація разом із Асоціацією тваринників відвідала вже низку українських підприємств, які займаються вирощуванням ВРХ та виробництвом м’яса і  м’ясної продукції. Там вони провели огляд підприємств та виробництва, перевірили його відповідність санітарно-епідеміологічним вимогам, за умови дотримання яких питання співпраці буде втілено. У відповідь турецька сторона залишилася задоволеною побаченим та була висловлена готовність, передусім, до експорту продукції яловичини.

Представники турецького бізнесу самостійно переконалися в тому, що в Україні є з ким працювати, і зараз за сприяння Асоціації тваринників України підбирають потенційних партнерів - українські господарства, в яких будуть купувати тваринницьку продукцію.

Обидві країни наразі продовжують переговори щодо організації поставок української продукції тваринництва на турецький ринок. Вже проведено їх чималу кількість.

Станом на зараз переговорний процес вже увінчався тим, що турецька влада офіційно підтвердила Україні, що має готовність до  відкриття свого ринку для експорту живої ВРХ та м’яса.  До Держпродспоживслужби України надійшов дуже розгорнутий лист-опитувальник з Туреччини, в якому українська сторона повинна надати детальний звіт щодо законодавства, ветеринарії, структури компетентних органів і т.д.

Інформацію щодо листа-опитувальника та інші подробиці подальшої співпраці в українсько-турецьких відносинах читайте в наших наступних новинах.

 

Ассоціація тваринників України





Схожі новини
  • В’єтнам хоче купувати українську свинину
  • Іранський бізнес зацікавлений в інвестуванні в тваринництво
  • В українських виробників яловичини з’явиться потужний імпортер
  • Меморандум про співробітництво в сфері експорту
  • Президент Асоціації тваринників України Ірина Паламар призначена радником міністра АПК

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.