Аграрний тиждень. Україна
» » У Хмельницькій області учасникам АТО передано у власність 13 811 га землі
» » У Хмельницькій області учасникам АТО передано у власність 13 811 га землі

У Хмельницькій області учасникам АТО передано у власність 13 811 га землі


Від початку запровадження ініціативи щодо надання земельних ділянок у власність учасникам антитерористичної операції до Головного управління Держгеокадастру у Хмельницькій області із заявами про отримання землі звернулися 19 843 військовослужбовці. На сьогодні 14 454 бійці АТО отримали дозволи на розроблення документації із землеустрою для відведення земельних ділянок загальною площею 22 379 гектарів.

Нині учасники АТО у Хмельницькій області вже завершили процедуру оформлення у власність 8 324 земельних ділянок загальною площею 13 811 гектарів. Для ведення особистого селянського господарства військовослужбовці отримали 7 159 наділів загальною площею 13 675 гектарів.  Ще на 1 165 ділянках загальною площею 136 га учасники АТО будуть займатися садівництвом.

Найбільшу кількість земельних ділянок передано у власність учасникам АТО у Кам’янець-Подільському (660), Хмельницькому (594) та у Волочиському (516) районах Хмельницької області.

Довідково 

На сайті Держгеокадастру розміщено покрокову схему дій для допомоги учасникам АТО та членам родин загиблих воїнів, котрі бажають отримати земельні ділянки.

 

https://www.kmu.gov.ua





Схожі новини
  • Понад 7,3 тис. учасників АТО на Кіровоградщині отримали земельні ділянки у власність
  • Для учасників АТО зарезервували 4 тис. га землі на Тернопільщині
  • На Запоріжжі працівники соцсфери села отримали понад 67 тис. га землі
  • На Харківщині правом на приватизацію земельних ділянок скористалися 527,3 тис. громадян
  • На Запоріжжі працівникам соціальної сфери села у власність передано понад 66 тис. га землі

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.