Аграрний тиждень. Україна
» » Місія Туреччини з оцінки системи державного контролю за виробництвом яловичини завершила свою роботу в Україні
» » Місія Туреччини з оцінки системи державного контролю за виробництвом яловичини завершила свою роботу в Україні

    Місія Туреччини з оцінки системи державного контролю за виробництвом яловичини завершила свою роботу в Україні


    Технічна місія Головного директорату захисту та контролю Міністерства сільського господарства Республіки Туреччина щодо оцінки системи державного контролю за виробництвом яловичини  завершила свою роботу в Україні.

    Підсумкова зустріч відбулася в Держпродспоживслужбі за участю представників місії Туреччини, Першого заступника Голови Держпродспоживслужби Андрія Жука та ряду відповідальних керівників структурних підрозділів Держпродспоживслужби. Під час зустрічі були обговорені результати візиту та інспектування підприємств, які займаються виробництвом яловичини.

    Місія проводилася з метою визнання системи державного контролю за виробництвом яловичини в Україні в цілому, що означає можливість відкриття експорту зазначеної продукції українського виробництва до Туреччини. Для цього експерти ознайомилися з функціями і повноваженнями Держпродспоживслужби, її територіальних органів, роботою лабораторії Державного науково-дослідного інституту з лабораторної діагностики та ветеринарно-санітарної експертизи (м. Київ) та державного підприємства «Агентство з ідентифікації і реєстрації тварин».

    Окремим пунктом роботи місії було інспектування ряду господарств, що утримують ВРХ та забійних підприємств, які зацікавлені в експорті свої продукції до Туреччини.

    За результатами роботи місії буде складено фінальний звіт, у якому буде дана оцінка системі державного контролю за виробництвом м’яса яловичини та висловлені відповідні пропозиції.

    Під час зустрічі також було обговорено проект ветеринарного сертифіката на експорт української яловичини до Туреччини.

    Зазначимо, що Республіка Туреччина є однією із країн-лідерів зі споживання яловичини і дана держава дуже зацікавлена в імпорті цієї продукції з України.

    Підбиваючи підсумки, перший заступник Голови Держпродспоживслужби Андрій Жук зауважив, що ця технічна місія стала результатом плідної роботи Держпродспоживслужби, Мінагрополітики та бізнесу впродовж останніх двох років.

     

    //www.consumer.gov.ua





    Схожі новини
  • Розпочато процес виходу української яловичини на турецький ринок
  • В Україні розпочала роботу місія ЄС з оцінки системи держконтролю за виробництвом м’яса птиці
  • В українських виробників яловичини з’явиться потужний імпортер
  • Інспектори з Китаю закінчили перевірку українських виробників яловичини
  • Китай зацікавився українським м’ясом

  • Додати комментар
    Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.

Місія Туреччини з оцінки системи державного контролю за виробництвом яловичини завершила свою роботу в Україні


Технічна місія Головного директорату захисту та контролю Міністерства сільського господарства Республіки Туреччина щодо оцінки системи державного контролю за виробництвом яловичини  завершила свою роботу в Україні.

Підсумкова зустріч відбулася в Держпродспоживслужбі за участю представників місії Туреччини, Першого заступника Голови Держпродспоживслужби Андрія Жука та ряду відповідальних керівників структурних підрозділів Держпродспоживслужби. Під час зустрічі були обговорені результати візиту та інспектування підприємств, які займаються виробництвом яловичини.

Місія проводилася з метою визнання системи державного контролю за виробництвом яловичини в Україні в цілому, що означає можливість відкриття експорту зазначеної продукції українського виробництва до Туреччини. Для цього експерти ознайомилися з функціями і повноваженнями Держпродспоживслужби, її територіальних органів, роботою лабораторії Державного науково-дослідного інституту з лабораторної діагностики та ветеринарно-санітарної експертизи (м. Київ) та державного підприємства «Агентство з ідентифікації і реєстрації тварин».

Окремим пунктом роботи місії було інспектування ряду господарств, що утримують ВРХ та забійних підприємств, які зацікавлені в експорті свої продукції до Туреччини.

За результатами роботи місії буде складено фінальний звіт, у якому буде дана оцінка системі державного контролю за виробництвом м’яса яловичини та висловлені відповідні пропозиції.

Під час зустрічі також було обговорено проект ветеринарного сертифіката на експорт української яловичини до Туреччини.

Зазначимо, що Республіка Туреччина є однією із країн-лідерів зі споживання яловичини і дана держава дуже зацікавлена в імпорті цієї продукції з України.

Підбиваючи підсумки, перший заступник Голови Держпродспоживслужби Андрій Жук зауважив, що ця технічна місія стала результатом плідної роботи Держпродспоживслужби, Мінагрополітики та бізнесу впродовж останніх двох років.

 

//www.consumer.gov.ua





Схожі новини
  • Розпочато процес виходу української яловичини на турецький ринок
  • В Україні розпочала роботу місія ЄС з оцінки системи держконтролю за виробництвом м’яса птиці
  • В українських виробників яловичини з’явиться потужний імпортер
  • Інспектори з Китаю закінчили перевірку українських виробників яловичини
  • Китай зацікавився українським м’ясом

  • Додати комментар
    Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.