Аграрний тиждень. Україна
» » Володимир Лапа та керівництво компанії «Сингента» обговорили процес адаптації законодавства України до стандартів ЄС
» » Володимир Лапа та керівництво компанії «Сингента» обговорили процес адаптації законодавства України до стандартів ЄС

Володимир Лапа та керівництво компанії «Сингента» обговорили процес адаптації законодавства України до стандартів ЄС


Голова Держпродспоживслужби Володимир Лапа та керівництво компанії «Сингента» обговорили процес адаптації законодавства України до стандартів ЄС у галузях насінництва, засобів захисту рослин, біотехнологій.

Зустріч була ініційована представниками компанії «Сингента» з метою обговорення перспектив аграрного сектора України в сучасних умовах.

Сторони наголосили, що враховуючи поглиблення співпраці України з ЄС у сфері агропромислового комплексу, а також виклики, з якими стикаються українські агровиробники у сучасних умовах, є необхідність у постійному діалозі між представниками державної влади та бізнес-спільнотою.

Учасники зустрічі торкнулися питань наближення законодавства України до стандартів ЄС у галузях насінництва, засобів захисту рослин, біотехнологій тощо, а також обговорили практичні аспекти реалізації та виклики для сільського господарства країн Євросоюзу у зв’язку з ухваленням деяких розділів законодавства ЄС в аграрній сфері.

Довідково

Компанія «Сингента» (Syngenta) є однією з провідних світових компаній, в якій працюють понад 28 тис. співробітників у 90 країнах. Штаб-квартира компанії розташована в Базелі (Швейцарія). Syngenta має значні потужності для розробок, досліджень, а також виробництва у всьому світі.

 

//www.consumer.gov.ua





Схожі новини
  • Держпродспоживслужба та УЗА обговорили удосконалення законодавства щодо регулювання експорту зернових водними шляхами
  • Співпраця задля інновацій
  • Україна відкрита для посилення співпраці з ЄС в аграрних питаннях
  • Визначено міністрів, які відповідатимуть за адаптацію законодавства України до законодавства ЄС
  • Визначено міністрів, які відповідатимуть за адаптацію законодавства України до законодавства ЄС

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.