Аграрний тиждень. Україна
» » !8 заборон до Митного союзу
» » !8 заборон до Митного союзу

!8 заборон до Митного союзу


Представники Россільгоспнагляду, Мінсільгосппроду Білорусі та Мінсільгоспу Казахстану обговорили результати інспекції 32 українських підприємств. Поставки продукції тваринного походження з 18 підприємств заборонено, для трьох вирішено зберегти - ТОВ «Техмолпром» і ЗАТ «Хмельницька маслосирбаза» (виробництво молочної продукції) та ТОВ «Птахофабрика Снятинська Нова» (вирощування гусей, забій птиці, виробництво готової продукції), а також включити до Реєстру підприємств третіх країн підприємство ТОВ «ВМП» (забій свиней).
При цьому прийнято рішення звернути увагу ветеринарної служби України на ту обставину, що в разі ненадання протягом одного календарного місяця ветеринарною службою країни гарантій усунення зазначених в ході інспекції недоліків на продукцію, вироблену цими підприємствами, на ввезення виробленої ними продукції на територію Митного союзу будуть введені тимчасові обмеження.





Схожі новини
  • Росія зняла обмеження на постачання українського сиру
  • РФ зняла заборону на постачання молочної продукції одного з українських підприємств
  • Ветеринари Митного союзу завершили інспектування вітчизняних підприємств
  • Обмеження ветслужби однієї з країн автоматично діятимуть на всій території МС – пояснює РФ
  • Україна запросила на м’ясні та молочні підприємства російських ревізорів

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.