Аграрний тиждень. Україна
» » Відбувся круглий стіл: Шлях до ліквідації голоду до 2030 року
» » Відбувся круглий стіл: Шлях до ліквідації голоду до 2030 року

    Відбувся круглий стіл: Шлях до ліквідації голоду до 2030 року


    Відбувся круглий стіл: Шлях до ліквідації голоду до 2030 рокуПід час круглого столу відбулося обговорення ряду тенденцій, проблем і пріоритетних дій на шляху до досягнення нульового голоду до 2030 року - дати, коли закінчується дія Порядку Денного в галузі сталого розвитку до 2030 року. Викорінення голоду, досягнення продовольчої безпеки, поліпшення харчування та «Нульовий голод» – це ціль №2 з 17 Цілей Сталого Розвитку (ЦСР), які країни зобов’язалися виконати  у вересні 2015, для вирішення глобальних проблем, пов'язаних з викоріненням бідності, голоду і недоїдання, зміною клімату, забезпеченням інклюзивного зростання і раціональним управлінням природними ресурсами.

    Відбувся круглий стіл: Шлях до ліквідації голоду до 2030 рокуСпікерами виступили:

    ·        Михайло Малков, координатор програм розвитку ФАО в Україні

    ·        Ольга Трофімцева, заступник міністра аграрної політики і продовольства України з питань євроінтеграціі

    ·        Володимир Маліновский, провідний науковий консультант «Інститут здоров’я рослин» (Україна)

    ·        провідний науковий консультант ЄБРР

    ·        Олександр Паливода, директор департаменту агропромислового розвитку Херсонської обласної державної адміністрації

    ·        Дмитро Ніколаєв, менеджер проекту UHBDP

    ·        Богдан Шаповал, голова Ради з питань експорту продовольства (UFEB)

    ·        Дмитро Титаренко, генеральний менеджер AGROPORT Ukraine

     

    До 2030 року за прогнозами чисельність населення у світі збільшитися приблизно до 8,3 млрд, що також обумовлює стійке зростання попиту на продовольство.. Це передбачає інтенсифікацію сільськогосподарського виробництва, включно з розвитком малого і середнього фермерства, створення додаткових виробничих ланцюгів, поліпшення соціальних умов життя у сільській місцевості та раціональне використання природних ресурсів.

    _____________________________________________________________________________________________________________________________

    Для довідки: Всесвітній день продовольства (WFD) – міжнародна пам’ятна дата, що відзначається щорічно 16 жовтня. Вона була проголошена в 1799 році на конференції Продовольчої і сільськогосподарської організації Об’єднаних Націй (ФАО) і знаменує дату заснування організації в 1945 році. У 2018 році WFD проходить під девізом «Ми зможемо досягти #НульовогоГолоду до 2030 року».





    Схожі новини
  • Україна відповідає викликам глобального продовольчого ринку, - Олена Ковальова
  • Виставки «Зернові технології 2015», «Agro Animal Show 2015» та «Фрукти. Овочі. Логістика 2015» фотозвіт
  • Мировая пшеница не дождалась украинских квот
  • В Аграрному фонді на сьогодні накопичено 1,6 млн. тонн зерна
  • Молока стало меньше

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.

Відбувся круглий стіл: Шлях до ліквідації голоду до 2030 року


Відбувся круглий стіл: Шлях до ліквідації голоду до 2030 рокуПід час круглого столу відбулося обговорення ряду тенденцій, проблем і пріоритетних дій на шляху до досягнення нульового голоду до 2030 року - дати, коли закінчується дія Порядку Денного в галузі сталого розвитку до 2030 року. Викорінення голоду, досягнення продовольчої безпеки, поліпшення харчування та «Нульовий голод» – це ціль №2 з 17 Цілей Сталого Розвитку (ЦСР), які країни зобов’язалися виконати  у вересні 2015, для вирішення глобальних проблем, пов'язаних з викоріненням бідності, голоду і недоїдання, зміною клімату, забезпеченням інклюзивного зростання і раціональним управлінням природними ресурсами.

Відбувся круглий стіл: Шлях до ліквідації голоду до 2030 рокуСпікерами виступили:

·        Михайло Малков, координатор програм розвитку ФАО в Україні

·        Ольга Трофімцева, заступник міністра аграрної політики і продовольства України з питань євроінтеграціі

·        Володимир Маліновский, провідний науковий консультант «Інститут здоров’я рослин» (Україна)

·        провідний науковий консультант ЄБРР

·        Олександр Паливода, директор департаменту агропромислового розвитку Херсонської обласної державної адміністрації

·        Дмитро Ніколаєв, менеджер проекту UHBDP

·        Богдан Шаповал, голова Ради з питань експорту продовольства (UFEB)

·        Дмитро Титаренко, генеральний менеджер AGROPORT Ukraine

 

До 2030 року за прогнозами чисельність населення у світі збільшитися приблизно до 8,3 млрд, що також обумовлює стійке зростання попиту на продовольство.. Це передбачає інтенсифікацію сільськогосподарського виробництва, включно з розвитком малого і середнього фермерства, створення додаткових виробничих ланцюгів, поліпшення соціальних умов життя у сільській місцевості та раціональне використання природних ресурсів.

_____________________________________________________________________________________________________________________________

Для довідки: Всесвітній день продовольства (WFD) – міжнародна пам’ятна дата, що відзначається щорічно 16 жовтня. Вона була проголошена в 1799 році на конференції Продовольчої і сільськогосподарської організації Об’єднаних Націй (ФАО) і знаменує дату заснування організації в 1945 році. У 2018 році WFD проходить під девізом «Ми зможемо досягти #НульовогоГолоду до 2030 року».





Схожі новини
  • Україна відповідає викликам глобального продовольчого ринку, - Олена Ковальова
  • Виставки «Зернові технології 2015», «Agro Animal Show 2015» та «Фрукти. Овочі. Логістика 2015» фотозвіт
  • Мировая пшеница не дождалась украинских квот
  • В Аграрному фонді на сьогодні накопичено 1,6 млн. тонн зерна
  • Молока стало меньше

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.