Аграрний тиждень. Україна
» » Україні нададуть 35 млн. євро для боротьби з наслідками глобального потепління
» » Україні нададуть 35 млн. євро для боротьби з наслідками глобального потепління

Україні нададуть 35 млн. євро для боротьби з наслідками глобального потепління


Україні нададуть 35 млн. євро для боротьби з наслідками глобального потеплінняНімеччина надасть Україні фінансову допомогу на 35 млн євро для боротьби з кліматичними змінами.

 
Уряд Німеччини надасть Україні допомогу на 35 мільйонів євро за чотирма пріоритетними напрямами в рамках Міжнародної кліматичної ініціативи. Про це в п'ятницю, 14 грудня, повідомила прес-служба Міністерства екології та природних ресурсів України.
 
"Проекти, які будуть фінансуватися, повинні орієнтуватися на виконання Паризької кліматичної угоди, включати аспект міжнародного співробітництва в контексті протидії зміні клімату в акваторії Чорного моря і сприяти розвитку відновлюваної енергетики, у тому числі - використанню енергії біомаси на зміну викопним джерелам енергії", - йдеться в повідомленні.
 
У відомстві нагадали, що двостороннє співробітництво між Україною і Німеччиною в рамках Міжнародної кліматичної ініціативи розпочалося у 2008 році. За цей час Україна стала одним з партнерів ініціативи, започаткувавши 14 проектів, десять з яких загальним бюджетом 19 млн євро вже завершені.
 
 
https://ua.korrespondent.net



Схожі новини
  • Польща розпочала проект з підтримки малого та середнього бізнесу в Україні
  • У 2016 році Україна отримає від міжнародних партнерів до $10 млрд
  • У 2014 році ЄБРР інвестував понад 250 млн євро в аграрний сектор України
  • ЄБРР подвоїть фінансування альтернативної енергетики в Україні
  • Директор ЄБРР в Україні: обсяг фінансування агробізнесу щороку зростає

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.