Аграрний тиждень. Україна
» » ДПЗКУ профінансувала сільгоспвиробників на 350 млн грн
» » ДПЗКУ профінансувала сільгоспвиробників на 350 млн грн

ДПЗКУ профінансувала сільгоспвиробників на 350 млн грн


В рамках програми закупівель зернових культур майбутнього врожаю 2019 року Державна продовольчо-зернова корпорація України уклала із сільгоспвиробниками контракти на постачання майже 100 тис. тонн озимих пшениці й ячменю та профінансувала аграріїв на 350 млн грн.

 

Таким чином, форвардна програма, яка була розпочата в ДПЗКУ лише на початку листопада, цього року демонструє рекордні показники з отримання заявок на участь у форварді, укладання контрактів та надання фінансової підтримки аграріям.

Лідерами за кількістю укладених договорів поставки зерна є Дніпропетровська, Запорізька, Кіровоградська, Волинська, Рівненська, Сумська та Тернопільська області.

Нагадаємо, метою форвардної програми є авансове забезпечення аграріїв доступними фінансовими ресурсами на вирощування врожаю, а також на організацію його гарантованого збуту за конкурентоспроможними ринковими цінами. Цього року вартість коштів становить від 9,5% до 13% річних в залежності від кількості законтрактованого товару та базису поставки.

Прес-служба ПАТ «ДПЗКУ» 





Схожі новини
  • В ДПЗКУ заплановано виділити 1,3 млрд грн. на авансування сільгоспвиробників зерна
  • ДПЗКУ продовжує укладання договорів по закупівлі зерна врожаю 2018 року
  • ДПЗКУ надала майже чверть мільярда гривень фінансової допомоги сільгоспвиробникам під урожай 2018 р
  • Авансовий платіж за форвардними контрактами на зерно зріс до 1 тис. грн за тонну
  • ДПЗКУ отримала заявки на закупівлю за форвардом понад 300 тисяч тонн зерна

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.