Аграрний тиждень. Україна
» » “Нива Переяславщини” запустить нові виробничі потужності
» » “Нива Переяславщини” запустить нові виробничі потужності

“Нива Переяславщини” запустить нові виробничі потужності


ЄБРР допоможе в покращенні підходів до свинарства в Україні шляхом створення сучасних виробничих потужностей у групі компаній "Нива Переяславщини” – однієї з найбільших компаній в цьому сегменті в Україні. Проект, зокрема, передбачає будівництво заводу по переробці відходів м’ясного виробництва і скорочення викидів парникових газів.

Кредит Банку в розмірі $12,5 млн. дозволить групі компаній "Нива Переяславщини” розширити свинарські потужності та побудувати м’ясопереробний завод. МФК паралельно надає компанії кредит такого ж розміру.

Проект передбачає отримання стимулюючого гранту в розмірі $455 тис. на покриття частини вартості нових котлів на соломі та установки з переробки відходів м’ясного виробництва. Ці кошти будуть надані в рамках програми ЄБРР – FINTECC (Центр трансферу технологій та фінансів в області змін клімату), метою якої є передача технологій у сфері пом’якшення впливів кліматичних змін та адаптації до них. Реалізація цієї програми почалася в Україні у лютому 2016 р. Програма FINTECC розрахована на 3 роки і підтримується грантовим фінансуванням Глобального екологічного фонду в розмірі $7 млн. та Інвестиційного фонду сусідства (ІФС) ЄС в розмірі €4 млн.

 

Прес-служба ЄБРР





Схожі новини
  • Хто отримає від ЄБРР $12,5 млн кредиту? Той - "Нива Переяславщини"
  • Інвестиції від ЄБРР підтримають спорудження біогазової установки потужністю 6 MВт
  • МХП збудує біогазову установку
  • Український виробник курятини впроваджує високотехнологічні екологічні рішення
  • ЄБРР почав фінансувати новий український проект

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.