Аграрний тиждень. Україна
» » Думка: Вирощування пивоварного ячменю на 15% рентабельніше звичайного
» » Думка: Вирощування пивоварного ячменю на 15% рентабельніше звичайного

    Думка: Вирощування пивоварного ячменю на 15% рентабельніше звичайного


    Про це в інтерв’ю Agravery.com розповів директор з виробництва ПП «Земля і Воля Агро» Олексій Передерій.

    «Зараз вирощування  пивоварного ячменю у тренді, хоча я добре пам’ятаю роки, коли він був нікому не потрібен, його було важко продати. Різниця у рентабельності між звичайним ячменем та пивоварним, за моїми підрахунками, складає 10-15%. Хоч ціна і більша на 20%, проте при виробництві простого фуражного ячменю можна  використовувати трохи дешевшу технологію, ті ж фунгіциди, а от якщо хочеш пивоварний – тут до економії потрібно ставитись дуже зважено та обережно», — сказав він.

    За його словами, ціна на цю зернову культуру формується під впливом світового ринку та, зокрема, країн-лідерів — Аргентини, ЄС, Австралії, Росії.

    «Про конкретні цифри говорити не хочу, проте скажу, що ціна і у минулому, і у цьому сезоні була дуже гарна. Скажу відверто, що навіть у найсміливіших своїх планах я не очікував таких прибутків», — відмітив Олексій Передрій.

    За його прогнозами у сезоні 2019 року ячмінь, однозначно, збереже свої трендові позиції.

    «Можливо, ціна трохи «просяде», що пов’язано із тим, що за моєю інформацією, деякі українські підприємства відчули цю «золоту жилу» і будуть збільшувати площі під культурою», — відмітив Олексій Передрій.

    Докладніше читайте в інтерв'ю на Agravery.com.

    agravery.com





    Схожі новини
  • Україна у п’ятірці країн-лідерів з виробництва ячменю
  • Ціни на ячмінь знизились
  • Переробні підприємства в Україні підвищили ціни на фуражний ячмінь
  • Переробні підприємства в Україні підвищили ціни на фуражний ячмінь
  • Ціна на соняшник буде зростати - С.Капшук

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.

Думка: Вирощування пивоварного ячменю на 15% рентабельніше звичайного


Про це в інтерв’ю Agravery.com розповів директор з виробництва ПП «Земля і Воля Агро» Олексій Передерій.

«Зараз вирощування  пивоварного ячменю у тренді, хоча я добре пам’ятаю роки, коли він був нікому не потрібен, його було важко продати. Різниця у рентабельності між звичайним ячменем та пивоварним, за моїми підрахунками, складає 10-15%. Хоч ціна і більша на 20%, проте при виробництві простого фуражного ячменю можна  використовувати трохи дешевшу технологію, ті ж фунгіциди, а от якщо хочеш пивоварний – тут до економії потрібно ставитись дуже зважено та обережно», — сказав він.

За його словами, ціна на цю зернову культуру формується під впливом світового ринку та, зокрема, країн-лідерів — Аргентини, ЄС, Австралії, Росії.

«Про конкретні цифри говорити не хочу, проте скажу, що ціна і у минулому, і у цьому сезоні була дуже гарна. Скажу відверто, що навіть у найсміливіших своїх планах я не очікував таких прибутків», — відмітив Олексій Передрій.

За його прогнозами у сезоні 2019 року ячмінь, однозначно, збереже свої трендові позиції.

«Можливо, ціна трохи «просяде», що пов’язано із тим, що за моєю інформацією, деякі українські підприємства відчули цю «золоту жилу» і будуть збільшувати площі під культурою», — відмітив Олексій Передрій.

Докладніше читайте в інтерв'ю на Agravery.com.

agravery.com





Схожі новини
  • Україна у п’ятірці країн-лідерів з виробництва ячменю
  • Ціни на ячмінь знизились
  • Переробні підприємства в Україні підвищили ціни на фуражний ячмінь
  • Переробні підприємства в Україні підвищили ціни на фуражний ячмінь
  • Ціна на соняшник буде зростати - С.Капшук

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.