Аграрний тиждень. Україна
» » Київський маргариновий завод збільшив виробництво на 13,5%
» » Київський маргариновий завод збільшив виробництво на 13,5%

    Київський маргариновий завод збільшив виробництво на 13,5%


    Про це повідомив голова правління ПрАТ «Київський маргариновий завод» Юрій Євенко, пише «УкрАгроКонсалт».

    Він уточнив, що в 2018 році Київський маргариновий завод виробив 17,063 тис. тонн продукції всіх видів.

    Зокрема, для споживчого ринку за 2018 рік підприємство випустило 26,27 млн одиниць продукції, з яких — 14,85 млн шт. упаковок майонезу і 9,44 млн шт. упаковок маргарину.

    «За 2018 рік ми збільшили обсяги виробництва харчових жирів на 165,4% і маргарину вагового на 31,9%. При тому, що в цілому по країні обсяги виробництва маргаринів і харчових жирів в 2018 році знизилися на 2,8% в порівнянні з показниками 2017 року», — сказав Юрій Євенко.

    Також в 2018 році підприємство збільшило обсяги виробництва гірчиці на 36,6%, і зменшило обсяги виробництва майонезу та соняшникової олії — на 5,1% і 9,1% відповідно.

    Як зазначив голова правління, в 2019 році «Київський маргариновий завод» планує розширити виробництво маргарину вагового та харчових жирів, а також — розвивати нові канали дистрибуції продукції, в тому числі за рахунок поставок до країн ЄС, Африки та Азії.

    «Ми плануємо посилити свої позиції на ринку за рахунок підвищення глибини і якості переробки масложирового сировини і оптимізації виробничих і логістичних витрат. У цьому році 20 років ТМ "Олком" і 70 років з початку діяльності підприємства, і наші плани — збільшити частку на ринку маргаринів і харчових жирів до 13%, на ринку майонезу — до 4,5%, гірчиці — до 3,2% і зберегти свою позицію в ТОП-10 виробників олії в Україні», — сказав Юрій Євенко.

    Довідка:

    Київський маргариновий завод почав свою діяльність в 1949 році і виробляє майонез, гірчицю, соняшникову олію, маргарини і харчові жири під ™ «Олком». Приватне акціонерне товариство «Київський маргариновий завод» утворено в 1999 році і до 2016 року входило до групи компаній «Олком». З 2016 року ПрАТ «Київський маргариновий завод» працює як самостійна адміністративно-господарська одиниця. Потужність виробничих ліній ПрАТ «Київський маргариновий завод» складає: 64,8 тис. тонн рафінованих жирів, 48,60 тис. тонн маргаринової продукції і 7,9 тис. тонн майонезної продукції в рік.

    agravery.com





    Схожі новини
  • Україна збільшила виробництво соняшникової олії на 31%
  • Частка аграрної продукції у загальному експорті продовжує зростати
  • Крюківський вагонобудівний завод скоротив виробництво вагонів на 45%
  • В Україні майже на 10% зросли обсяги реалізації харчових продуктів, напоїв та тютюнових виробів
  • Група «Креатив» має намір в 2013 р. збільшити виробництво соєвих продуктів у 2,7 раза

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.

Київський маргариновий завод збільшив виробництво на 13,5%


Про це повідомив голова правління ПрАТ «Київський маргариновий завод» Юрій Євенко, пише «УкрАгроКонсалт».

Він уточнив, що в 2018 році Київський маргариновий завод виробив 17,063 тис. тонн продукції всіх видів.

Зокрема, для споживчого ринку за 2018 рік підприємство випустило 26,27 млн одиниць продукції, з яких — 14,85 млн шт. упаковок майонезу і 9,44 млн шт. упаковок маргарину.

«За 2018 рік ми збільшили обсяги виробництва харчових жирів на 165,4% і маргарину вагового на 31,9%. При тому, що в цілому по країні обсяги виробництва маргаринів і харчових жирів в 2018 році знизилися на 2,8% в порівнянні з показниками 2017 року», — сказав Юрій Євенко.

Також в 2018 році підприємство збільшило обсяги виробництва гірчиці на 36,6%, і зменшило обсяги виробництва майонезу та соняшникової олії — на 5,1% і 9,1% відповідно.

Як зазначив голова правління, в 2019 році «Київський маргариновий завод» планує розширити виробництво маргарину вагового та харчових жирів, а також — розвивати нові канали дистрибуції продукції, в тому числі за рахунок поставок до країн ЄС, Африки та Азії.

«Ми плануємо посилити свої позиції на ринку за рахунок підвищення глибини і якості переробки масложирового сировини і оптимізації виробничих і логістичних витрат. У цьому році 20 років ТМ "Олком" і 70 років з початку діяльності підприємства, і наші плани — збільшити частку на ринку маргаринів і харчових жирів до 13%, на ринку майонезу — до 4,5%, гірчиці — до 3,2% і зберегти свою позицію в ТОП-10 виробників олії в Україні», — сказав Юрій Євенко.

Довідка:

Київський маргариновий завод почав свою діяльність в 1949 році і виробляє майонез, гірчицю, соняшникову олію, маргарини і харчові жири під ™ «Олком». Приватне акціонерне товариство «Київський маргариновий завод» утворено в 1999 році і до 2016 року входило до групи компаній «Олком». З 2016 року ПрАТ «Київський маргариновий завод» працює як самостійна адміністративно-господарська одиниця. Потужність виробничих ліній ПрАТ «Київський маргариновий завод» складає: 64,8 тис. тонн рафінованих жирів, 48,60 тис. тонн маргаринової продукції і 7,9 тис. тонн майонезної продукції в рік.

agravery.com





Схожі новини
  • Україна збільшила виробництво соняшникової олії на 31%
  • Частка аграрної продукції у загальному експорті продовжує зростати
  • Крюківський вагонобудівний завод скоротив виробництво вагонів на 45%
  • В Україні майже на 10% зросли обсяги реалізації харчових продуктів, напоїв та тютюнових виробів
  • Група «Креатив» має намір в 2013 р. збільшити виробництво соєвих продуктів у 2,7 раза

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.