Аграрний тиждень. Україна
» » Україна хоче експортувати черешні до КНР
» » Україна хоче експортувати черешні до КНР

Україна хоче експортувати черешні до КНР


Про це заявив голова Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів Володимир Лапа під час презентації публічного звіту, передає УНН.

«Один з вагомих результатів, який відбувся завдяки злагодженій роботі і господарюючих суб’єктів, і нашої служби — це скасування заборони на експорту пшениці до В’єтнаму. Ми також розраховуємо на те, що, на основі місії Китайської Народної Республіки, яка відбулась у минулому році, ми в поточному році отримаємо можливість експорту черешні до КНР», — сказав він.

Крім того, як зазначається у звіті, минулого року було вжито заходів для можливості експорту вітчизняних яблук до Індії, а також розпочато процес лібералізації експорту яблук, лохини та черешні до Єгипту.

Нагадаємо, з початку поточного маркетингового року 2018/2019 (липень-червень) експорт Україною зерновихперевищив 30 млн тонн.

agravery.com





Схожі новини
  • У 2018 році суттєво розширено ринки збуту для української продукції – Володимир Лапа
  • Торік на виконання вимог міжнародних партнерів у сферах захисту та карантину рослин встановлено понад 4 тис. вільних ділянок
  • Держпродспоживслужба працює над диверсифікацією експорту плодово-ягідної продукції
  • Китай зацікавився українським м’ясом
  • Україна експортувала вже 4,7 млн тонн зерна

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.