Аграрний тиждень. Україна
» » Володимир Лапа та представники АСС обговорили проблеми зернової галузі
» » Володимир Лапа та представники АСС обговорили проблеми зернової галузі

Володимир Лапа та представники АСС обговорили проблеми зернової галузі


12 березня поточного року Голова Держпродспоживслужби Володимир Лапа та представники Американської торгової палати обговорили поточні проблеми зернової галузі.

Також у зустрічі взяли участь директор Департаменту фітосанітарної безпеки, контролю в сфері насінництва та розсадництва Держпродспоживслужби Андрій Челомбітко та заступник директора Департаменту фітосанітарної безпеки, контролю в сфері насінництва та розсадництва Держпродспоживслужби Вадим Чайковський.

Присутні обговорили набуття чинності норм Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо врегулювання проведення деяких фітосанітарних процедур» № 2501 від 10.07.2018, хід розробки системи підзаконних актів до даного закону.

Також учасники зустрічі розглянули ряд проблемних питань, які стосуються спрощення процедури експорту ячменю до Китаю та української пшениці Індонезії.





Схожі новини
  • Володимир Лапа та представники зернової галузі обговорили вдосконалення контролю на елеваторах
  • Представники УЗА та Держпродспоживслужби обговорили вдосконалення контролю на елеваторах
  • Держпродспоживслужба та УЗА обговорили удосконалення законодавства щодо регулювання експорту зернових водними шляхами
  • Завершився візит делегації В’єтнаму щодо ознайомлення з фітосанітарними процедурами, які здійснюються в Україні при експорті пшениці
  • Україна-Казахстан:шляхи співпраці у сфері фітосанітарної безпеки

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.