Про це під час конгресу «Органічна Україна 2019» в Одесі повідомив керівник ТОВ «Дунайський аграрій» Роман Дяжук.
«Але якщо виробник дійсно хоче і зацікавлений в розвитку органічного виробництва, то має сам шукати ці можливості для розвитку», — зауважив він.
За словами Дяжука, агровиробник має шукати нішові продукти, яких ще не має на ринку.
«Вирощувати пшеницю, ячмінь, кукурудзу ми всі це можемо, навчились добре. Але справа в тому, що йти на ринок з кукурудзою, наприклад, на ринок ЄС – в нас обмежено квотами, вони захищають свій ринок. Тому треба вирощувати те, що в нас буде рости, а в них ні. Наприклад, овочі, зокрема батат. Треба шукати ті ніші, де ми можемо бути ефективними», — сказав він.
Нагадаємо, Аграрії Одещини отримають кошти на розвиток органічного виробництва.
agravery.com
Использование специальной техники для сельскохозяйственных задач позволяет повысить качество и сохранность сухих
Докладніше