Аграрний тиждень. Україна
» » На Тернопільщині Держпродспоживслужба та громадськість обговорили проблеми дотримання вимог законодавства з питань захисту споживачів
» » На Тернопільщині Держпродспоживслужба та громадськість обговорили проблеми дотримання вимог законодавства з питань захисту споживачів

На Тернопільщині Держпродспоживслужба та громадськість обговорили проблеми дотримання вимог законодавства з питань захисту споживачів


У рамках заходів із відзначення Всесвітнього дня захисту прав споживачів Головне управління Держпродспоживслужби в Тернопільській області спільно з Департаментом економічного розвитку та торгівлі в  Тернопільській облдержадміністрації провели семінар щодо дотримання вимог законодавства у сфері захисту прав споживачів, реклами та ринкового нагляду.

Участь у заході взяли представники місцевих органів влади, органів місцевого самоврядування, громадських об’єднань споживачів, громадських організацій, підприємців.

Начальник Головного управління Держпродспоживслужби в Тернопільській області Василь Хомінець окреслив принципи роботи як Держпродспоживслужби в цілому і Управління захисту споживачів зокрема.

Спеціалісти Управління захисту споживачів поінформували учасників зустрічі про основні нововведення законодавства у сфері захисту прав споживачів, реклами у цій сфері та ринкового нагляду та проаналізували найпоширеніші порушення, які виявляють при розгляді скарг від споживачів і при проведенні перевірок.





Схожі новини
  • Держпродспоживслужба та громадськість обговорили проблеми дотримання вимог законодавства з питань захисту споживачів
  • На Херсонщині відбудеться круглий стіл щодо захисту споживачів і реклами
  • 6 березня на Буковині відбудеться круглий стіл щодо недопущення порушень законодавства у рекламі
  • На Херсонщині відбудеться семінар щодо вимог законодавства України в сфері захисту споживачів
  • В областях створено управління Держпродспоживслужби

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.