Аграрний тиждень. Україна
» » Відкрито справу про банкрутство «Імперії-Агро»
» » Відкрито справу про банкрутство «Імперії-Агро»

Відкрито справу про банкрутство «Імперії-Агро»


Про це повідомляє Latifundist.com.

«Суд відкрив провадження в справі про банкрутство компанії «Імперія-Агро» призначив дату попереднього судового засідання в справі на 29 травня 2019 року», — вказується в рішенні суду.

Компанія «Агротрейд Україна ЛТД» подала заяву до суду про відкриття провадження в справі про банкрутство компанії «Імперія-Агро» у зв’язку з неможливістю останньої погасити заборгованість у розмірі 9,73 млн грн.

У результаті розгляду позову, суд постановив ввести процедуру розпорядження майном «Імперія-Агро», а також встановив мораторій на задоволення вимог кредиторів.

Нагадаємо, що у квітні 2018 р. між «Імперія-Агро» й «ТАСкомбанк» виник багатомільйонний конфлікт, причиною якого став кредит банку «Імперії-Агро» в розмірі 300 млн грн. У результаті конфлікту між банком і компанією, збитків зазнали агропідприємства, законтрактовані на покупку матеріально-технічних ресурсів і чия продукція знаходилася на її складах.

agravery.com





Схожі новини
  • Суд заарештував рахунки компанії «Імперія-Агро» за борг перед «Монсанто Україна»
  • В Раді закликали Авакова, Луценка, Гройсмана та Смолія підтримати аграріїв і не допустити зриву посівної на 3,7 млн га
  • Імперія-Агро продавала фермерам неіснуючий товар — джерела
  • Фермери просять Порошенко врятувати посівну від конфлікту Тігіпка та Імперії-Агро
  • Госпсуд почав справу про банкрутство компанії "Вінницямолоко"

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.