Аграрний тиждень. Україна
» » Україна та Іран зацікавлені у співпраці в АПК
» » Україна та Іран зацікавлені у співпраці в АПК

Україна та Іран зацікавлені у співпраці в АПК


На зустрічі сторони обговорили можливості співробітництва між аграрними відомствами двох країн, передає прес-служба Мінагрополітики.

Ольга Трофімцева наголосила, що наразі на розгляді іранської сторони знаходяться три проекти Меморандумів про співробітництво в галузі АПК. Зокрема, це Меморандум про взаєморозуміння між Міністерством аграрної політики та продовольства України та Міністерством сільськогосподарського джихаду Ісламської Республіки Іран в галузі сільського господарства. Та два проекти документів про співпрацю за напрямами ветеринарії та фітосанітарії.

Зі свого боку, пан Посол висловив зацікавленість, щодо розвитку співробітництва між країнами, а особливо в поглиблені співпраці в сільському господарстві та запевнив у сприянні, зі свого боку.

Нагадаємо, за результатами 2018 року український експорт аграрних та харчових товарів до Ісламської Республіки Іран становив $421 млн, товарообіг між країнами склав $437,5 млн.

agravery.com





Схожі новини
  • Олексій Павленко: Україна та Іран мають серйозні перспективи співпраці у агросекторі
  • Україна та Іран поглиблюють співпрацю в аграрному секторі
  • Україна домовилася з Іраном про розвиток співпраці в аграрному секторі
  • Україна планує розширити постачання сільгосппродукції та продовольства до Ірану
  • Україна та Іран поглиблюватимуть двосторонні відносини в аграрній сфері

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.