Аграрний тиждень. Україна
» » Фітосанітарні інспектори з різних областей обмінялися досвідом
» » Фітосанітарні інспектори з різних областей обмінялися досвідом

Фітосанітарні інспектори з різних областей обмінялися досвідом


У рамках обміну досвідом та з метою удосконалення практичних навичок і знань у сфері фітосанітарної безпеки, впровадження кращих вітчизняних та іноземних здобутків на Херсонщині з робочим візитом перебувала делегація фахівців відділу карантину рослин управління фітосанітарної безпеки Головного управління Держпродспоживслужби в Чернігівській області.   

Під час візиту до Генічеського району Херсонської області  чернігівських колег ознайомили з ґрунтово-кліматичними умовами області, переліком сільськогосподарських культур, що вирощуються на зрошуваних та неполивних землях зони ризикованого землеробства, до якої належить Херсонщина.

Також під час вивчення методики нанесення площ зараження карантинними організмами на карти селищних рад учасники заходу проаналізували фітосанітарний стан області та Генічеського району та розглянули картотеку по запровадженому карантинному режиму та інші документи, що стосуються роботи фітосанітарів.

Впродовж візиту - гості Херсонщини спільно з представниками Головного управління Держпродспоживслужби в Херсонській області взяли участь у обстеженнях польових культур і багаторічних насаджень на потужностях регіону з метою виявлення карантинних захворювань рослин з подальшим відбором зразків для діагностування в Херсонській обласній фітосанітарній лабораторії.

21 по 23 травня 2019 року спеціалісти управління фітосанітарної безпеки Головного управління Держпродспоживслужби в Херсонській області відвідають Кіровоградщину, де перейматимуть досвід колег у сфері насінництва та розсадництва.





Схожі новини
  • На Херсонщині обговорять питання взаємодії територіальних органів Держпродспоживслужби у сфері ринкового нагляду
  • Фахівці Держпродспоживслужби взяли участь у тренінгу з аналізу фітосанітарного ризику
  • На Франківщині відбудеться семінар щодо основних вимог до здійснення господарської діяльності у сфері торгівлі ЗЗР, насінням та садивним матеріалом
  • Україна-Казахстан:шляхи співпраці у сфері фітосанітарної безпеки
  • На Волині зняли з реалізації небезпечну люцерну

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.