Аграрний тиждень. Україна
АТУ»Новини»Переробка рибного філе збільшилась на 49%
АТУ»Новини»Переробка рибного філе збільшилась на 49%

Переробка рибного філе збільшилась на 49%

06 липень, Розділ Новини, переглядів 2 162

agravery.com





Схожі новини
  • Виробництво консервованої риби зросло на 13%
  • Україна збільшила експорт мороженої риби на 21%
  • У 2018 Україна експортувала риби та рибної продукції на $37,1 млн
  • У січні обсяг сільськогосподарського виробництва впав на 70,4%
  • На 43% збільшились надходження від експорту української мороженої риби

  • Додати комментар
    Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.