Аграрний тиждень. Україна
» » АСУ ініціювала створення стратегії розвитку вітчизняного свинарства
» » АСУ ініціювала створення стратегії розвитку вітчизняного свинарства

    АСУ ініціювала створення стратегії розвитку вітчизняного свинарства


    Робота будь-якого сектора починається зі стратегії. Наразі такий документ розробили для української галузі свинарства. Ініціатором стала Асоціація «Свинарі України». Стратегію презентували та обговорювали з представниками вітчизняної свинарської спільноти в ході ХІ Міжнародного конгресу «Прибуткове свинарство».


    «У всіх цивілізованих свинарських країнах розвиток галузі починається із затвердження стратегії, чого в Україні досі не було. До того ж, розроблений документ — не просто папірець… Для реалізації прописаних цілей уже зроблені кроки. Наприклад, відбулася зустріч із представниками Держпродспоживслужби та Мінагрополітики щодо пошуку дієвих механізмів підтримки свинарського бізнесу в умовах поширення АЧС, напрацьовані Вимоги щодо біобезпеки для всіх операторів ринку тощо», — розповіла Оксана Юрченко.

    Ключові цілі стратегії:



    Покращення контролю епізоотичної ситуації щодо АЧС



    Створення сприятливого бізнес-середовища



    Збільшення попиту на свинину та продукти з неї



    Формування ефективного виробничо-збутового ланцюга (ВЗЛ)



    Підвищення сталості та ефективності виробництва свинини в Україні



    Розширення географії поставок вітчизняної свинини

    «За написання стратегії узялися ще з початку 2019-го. У рамках підготовки документу провели низку зустрічей з учасниками АСУ, представниками м’ясопереробки спілкувалися з вітчизняними та закордонними фахівцями, вивчали досвід інших держав, долучили до діалогу рітейл», — підсумувала експертка.

    Джерело: Pigua.info





    Схожі новини
  • За 5 років свинопоголів’я у присадибному секторі може зменшитися на 35%
  • Які стереотипи мають споживачі щодо свинини?
  • Біобезпека господарства: розпочалися практичні консультації з експертами
  • Як знизити собівартість виробництва розкажуть експерти в ході Конгресу «Прибуткове свинарство»
  • Конгрес «Прибуткове свинарство» = (знання + досвід)

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.

АСУ ініціювала створення стратегії розвитку вітчизняного свинарства


Робота будь-якого сектора починається зі стратегії. Наразі такий документ розробили для української галузі свинарства. Ініціатором стала Асоціація «Свинарі України». Стратегію презентували та обговорювали з представниками вітчизняної свинарської спільноти в ході ХІ Міжнародного конгресу «Прибуткове свинарство».


«У всіх цивілізованих свинарських країнах розвиток галузі починається із затвердження стратегії, чого в Україні досі не було. До того ж, розроблений документ — не просто папірець… Для реалізації прописаних цілей уже зроблені кроки. Наприклад, відбулася зустріч із представниками Держпродспоживслужби та Мінагрополітики щодо пошуку дієвих механізмів підтримки свинарського бізнесу в умовах поширення АЧС, напрацьовані Вимоги щодо біобезпеки для всіх операторів ринку тощо», — розповіла Оксана Юрченко.

Ключові цілі стратегії:



Покращення контролю епізоотичної ситуації щодо АЧС



Створення сприятливого бізнес-середовища



Збільшення попиту на свинину та продукти з неї



Формування ефективного виробничо-збутового ланцюга (ВЗЛ)



Підвищення сталості та ефективності виробництва свинини в Україні



Розширення географії поставок вітчизняної свинини

«За написання стратегії узялися ще з початку 2019-го. У рамках підготовки документу провели низку зустрічей з учасниками АСУ, представниками м’ясопереробки спілкувалися з вітчизняними та закордонними фахівцями, вивчали досвід інших держав, долучили до діалогу рітейл», — підсумувала експертка.

Джерело: Pigua.info





Схожі новини
  • За 5 років свинопоголів’я у присадибному секторі може зменшитися на 35%
  • Які стереотипи мають споживачі щодо свинини?
  • Біобезпека господарства: розпочалися практичні консультації з експертами
  • Як знизити собівартість виробництва розкажуть експерти в ході Конгресу «Прибуткове свинарство»
  • Конгрес «Прибуткове свинарство» = (знання + досвід)

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.