Аграрний тиждень. Україна
» » SOS: На Дніпропетровщині прокурор продав арештований врожай
» » SOS: На Дніпропетровщині прокурор продав арештований врожай

SOS: На Дніпропетровщині прокурор продав арештований врожай


До цього може бути причетний один з прокурорів, повідомила перший заступник керівника Державного бюро розслідувань Ольга Варченко на своїй сторінці у мережі Facebook.

«Прокурор знехтував рішенням суду щодо цього майна, у якому чітко вказано, що арешт має на увазі цілковиту заборону будь-кому розпоряджатися цими посівами у будь-який спосіб до оприлюднення остаточного рішення у кримінальному провадженні», — повідомила Ольга Варченко.

За її словами, що прокурор особисто уклав угоду купівлі-продажу з фізичною особою й продав заарештовані посіви за 882 тис. грн. Арешт на посіви суд наклав за клопотанням цього ж прокурора.

Відзначається, що у разі доведення провини прокурора, йому загрожує санкція частини 3 ст. 365 Кримінального кодексу України (перевищення влади або службових повноважень працівником правоохоронного органу), яка передбачає покарання у вигляді позбавлення волі строком до 10 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

Нагадаємо, на Миколаївщині фермер вбив підприємця через помідори.

agravery.com





Схожі новини
  • На Донеччині голова сільради за $4 тисячі роздавав землю
  • На Дніпропетровщині чиновник "подарував" насіння на 5,8 млн грн
  • Екс-заступнику голови Держсільгоспінспекції дали 10 років за хабар
  • На Житомирщині "підприємець" продав за 1 млн грн два державних комбайни
  • Стосовно службовців підприємства "Хліб України" порушено кримінальну справу

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.