Аграрний тиждень. Україна
» » ПРОГНОЗ: Оптово-відпускні ціни на цукор зростуть на 18%
» » ПРОГНОЗ: Оптово-відпускні ціни на цукор зростуть на 18%

    ПРОГНОЗ: Оптово-відпускні ціни на цукор зростуть на 18%


    За оцінками НАЦУ «Укрцукор», виробництво цукру в 2019/2020 МР році складе 1,1-1,2 млн т, що понад третину менше, ніж попереднього року.

    «Таке зменшення пов’язане, перш за все, зі скороченням посівних площ під цукровими буряками та несприятливими погодними умовами. Посуха та відсутність вологи в ґрунті негативно позначилися на розвитку цукрових буряків і станом на 1 серпня, цукровий буряк масово втрачає вагу гички,  що в свою чергу призведе до низької цукристості», - пояснює заступник голови правління НАЦУ «Укрцукор» Руслана Яненко.

    Проте, не лише погодні умови пригнічують ріст та розвиток цукрових буряків. Головні агрономи господарств наголошують на розповсюджені таких хвороб, як коренева гниль та жовтяниця. Волога та холодна весна спровокували появу у господарствах цвітушних коренеплодів, які спричинять зниження цукристості і зменшення маси коренеплодів, що в свою чергу ускладнить зберігання та переробку буряків. Такі цукрові буряки потрібно викопати та відвантажити на заводи першочергово.

    «В цьому сезоні, за нашими оцінками, буде працювати 32 цукрових підприємства», - підсумувала Яненко.

    Нагадаємо, «Укрцукор» звернувся до НАБУ щодо неправомірних дій з боку ДСБУ «Аграрний фонд».

    agravery.com





    Схожі новини
  • В травні експортували понад 40 тис. т цукру
  • Експорт цукру за лютий склав майже 35 тис. тонн
  • В Україні завершилась кампанія по збору цукрових буряків
  • В Україні виготовлено 1 млн т цукру нового врожаю
  • Аграрії засіяли більше половини площ цукрових буряків

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.

ПРОГНОЗ: Оптово-відпускні ціни на цукор зростуть на 18%


За оцінками НАЦУ «Укрцукор», виробництво цукру в 2019/2020 МР році складе 1,1-1,2 млн т, що понад третину менше, ніж попереднього року.

«Таке зменшення пов’язане, перш за все, зі скороченням посівних площ під цукровими буряками та несприятливими погодними умовами. Посуха та відсутність вологи в ґрунті негативно позначилися на розвитку цукрових буряків і станом на 1 серпня, цукровий буряк масово втрачає вагу гички,  що в свою чергу призведе до низької цукристості», - пояснює заступник голови правління НАЦУ «Укрцукор» Руслана Яненко.

Проте, не лише погодні умови пригнічують ріст та розвиток цукрових буряків. Головні агрономи господарств наголошують на розповсюджені таких хвороб, як коренева гниль та жовтяниця. Волога та холодна весна спровокували появу у господарствах цвітушних коренеплодів, які спричинять зниження цукристості і зменшення маси коренеплодів, що в свою чергу ускладнить зберігання та переробку буряків. Такі цукрові буряки потрібно викопати та відвантажити на заводи першочергово.

«В цьому сезоні, за нашими оцінками, буде працювати 32 цукрових підприємства», - підсумувала Яненко.

Нагадаємо, «Укрцукор» звернувся до НАБУ щодо неправомірних дій з боку ДСБУ «Аграрний фонд».

agravery.com





Схожі новини
  • В травні експортували понад 40 тис. т цукру
  • Експорт цукру за лютий склав майже 35 тис. тонн
  • В Україні завершилась кампанія по збору цукрових буряків
  • В Україні виготовлено 1 млн т цукру нового врожаю
  • Аграрії засіяли більше половини площ цукрових буряків

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.