Аграрний тиждень. Україна
АТУ»Новини»Вінницький ОЖК збільшив переробку сої майже в 2,5 рази
АТУ»Новини»Вінницький ОЖК збільшив переробку сої майже в 2,5 рази

Вінницький ОЖК збільшив переробку сої майже в 2,5 рази

06 серпень, Розділ Новини, переглядів 1 619

Про це повідомила прес-служба компанії.

Відзначається, що з переробленої сировини було вироблено понад 17 тис. тонн нерафінованої соєвої олії і близько 65 тис. тонн високопоживних соєвого шроту.

«Соєвий шрот є однією з найбільш затребуваних харчових добавок для годівлі тварин і птахів. Високий вміст протеїну, мінеральних речовин, вітамінів дозволяє планувати раціон харчування тварин без використання інших дорогих компонентів. Завдяки встановленим на ВМЖК найсучаснішому обладнанню ми виробляємо продукцію найвищої якості, яка затребувана на світовому ринку», — розповів голова правління Вінницького олійно-жирового комбінату Дмитро Чаленко.

Нагадаємо, станом на 5 серпня українські аграрії зібрали 35 млн тонн зернових і зернобобових культур з площі 9,1 млн га або 91% до прогнозу.

agravery.com





Схожі новини
  • Жнива-2019: Збиральні роботи проведені на 91% прогнозованої площі
  • Новини компанії: ViOil планує переробити 150 тис. тонн сої у 2018/19 МР
  • Жнива-2019: В Україні зібрано зерна з понад 7,2 млн га площі
  • Жнива-2019: В Україні зібрано майже 32 млн тонн зерна нового врожаю
  • Українські аграрії зібрали майже 70% зернових

  • Додати комментар
    Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.