Аграрний тиждень. Україна
» » В Краматорську відкриють оновлений м’ясопереробний завод
» » В Краматорську відкриють оновлений м’ясопереробний завод

В Краматорську відкриють оновлений м’ясопереробний завод


Про це повідомляє meat-inform.com.

Модернізація підприємства закінчиться наступного року. Завдяки запуску заводу в місті з’явиться близько 100 нових робочих місць.

Будівельні роботи з відновлення підприємства почалися в липні.

«Зараз на КМПЗ проводиться повний демонтаж старого обладнання, вентиляційних систем, електроліній. Наразі, стоїть завдання: повністю очистити приміщення від металобрухту і підготувати їх до прийому нової техніки. Згідно з планами нового власника, на підготовлених площах буде встановлена ​​новітня німецька технологічна лінія по перероблюванні й випуску широкого асортименту м’ясних виробів. Очікується, що відроджений КМПЗ дасть роботу колективу загальною чисельністю до 100 осіб», – повідомляється на Національному промисловому порталі.

Хоча точна дата введення в експлуатацію модернізованого м’ясопереробного заводу в Краматорську поки невідома, у місті повідомляють, що підприємство почне повноцінно працювати вже у 2020 році. Відновлення промислового об’єкта почалося після того, як він перейшов у власність холдингу, що об’єднує птахокомплекси в Олександрівці, Шабельківці, Дмитрівці та Слов’янський м’ясокомбінат.

agravery.com





Схожі новини
  • На Франківщині планують збудувати сучасний м’ясопереробний завод
  • У Краматорську терористи вбили чоловіка, який не захотів віддати їм авто
  • В Одеській області у липні після кількох років простоювання відновить роботу сирний завод
  • В Київській області запрацює найбільший у Європі хлібокомбінат
  • Продам міні-завод по виробництву кисломолочних продуктів.

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.