Аграрний тиждень. Україна
» » Новини компаній: KSG Agro закінчила жнива
» » Новини компаній: KSG Agro закінчила жнива

Новини компаній: KSG Agro закінчила жнива


Про це повідомляє прес-служба компанії.

​В рамках кампанії було проведене збирання озимих культур: пшениці — на площі -— 8,3 тис. га, ячменю — на 2,3 тис. га, ріпаку — на 2,5 тис. га. При цьому оцінна врожайність становить: пшениця — 35 ц/га, ячмінь — 30 ц/га, ріпак — 20 ц/га.

«Очікувані нами високі показники врожайності пов'язані зі сприятливими природними умовами і застосуванням на полях сучасної агротехніки, що зводить до мінімуму втрати в ході збирання врожаю, а також з високою ефективністю діяльності підприємств, що входять в холдинг», — зазначив керівник рослинницького дивізіону KSG Agro Артур Задирко.

ДОСЬЄ

KSG Agro - один з провідних агрохолдингів України, європейська інноваційна група компаній, яка працює за принципом вертикальної інтеграції. Акції холдингу включені до лістингу Варшавської фондової біржі. KSG Agro входить до складу Європейської бізнес-асоціації (EBA).

agravery.com





Схожі новини
  • У першому кварталі 2019 р KSG Agro збільшив валовий і чистий прибуток на 56-57% в порівнянні з аналогічним періодом минулого року
  • KSG Agro в 2019 році збільшить в 2 рази потужність цеху з виробництва паливних пелет
  • Новини компаній: KSG Agro вдвічі збільшить поголів'я свиноматок
  • Новини компанії: KSG Agro планує збільшити виробництво поросят на 20%
  • Новини компаній: KSG Agro збільшив генерацію тепла на біопаливі на 37%

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.