Аграрний тиждень. Україна
» » Аграріям урвався терпець
» » Аграріям урвався терпець

Аграріям урвався терпець


У вівторок, 4 жовтня 2011 року, під стіни Кабінету міністрів і Верховної Ради прийдуть аграрії.
«Запрошуємо всіх, хто не хоче миритись зі здирницьким ставленням уряду до селянина, взяти участь у запланованому заході», – сказано у звернені Аграрного союзу України (АСУ) до сільгоспвиробників, розміщеному на сайті громадської організації (//www.auu.org.ua/).
Приводом до пікетування будинків уряду і Верховної Ради стало те, що Кабмін не зреагував на численні звернення агровиробників з проханням відміни мита на експорт зернових культур. Більше того, погіршуючи ситуацію, уряд має намір продовжити дію експортного мита на пшеницю, ячмінь і кукурудзу, а також ввести з 1 січня 2012 року вивізні мита на сою, ріпак та олію соняшникову.
На загальногалузеву акцію – пікетування – прибудуть аграрії з усіх куточків України. Пікетувальники збиратимуться 4 жовтня о 09.00 на площі біля стадіону «Динамо» й вирушать під стіни Кабінету міністрів і Верховної Ради.

Довідково: Аграрний союз України (до 30 жовтня 2009 року – Всеукраїнський союз сільськогосподарських підприємств) об’єднує кілька тисяч агропідприємств різної форми власності, має осередки в усіх регіонах України. При АСУ діє авторитетне серед аграрії об’єднання - Союз Героїв України (керівники сільгосппідприємств, які своїм досвідом і показниками досягли найвищих успіхів у агросекторі України).





Схожі новини
  • Аграрна біржа взяла участь в наради-семінарі ВГО «Аграрний Союз України» та СОК «Козацький зерновий союз»
  • Набуває чинності закон щодо скасування експортних мит на пшеницю та кукурудзу!
  • Аграрії обіцяють нову акцію через два тижні, якщо питання експорту не буде врегульовано
  • Фермери пообіцяли Литвину пікетувати Раду з 3 жовтня
  • Текст законопроекту №8321-д «Про ставки вивізного (експортного) мита на деякі види зернових культур», який буде розглядатися парламентом 19 травня 201

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.